- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #50298 üzenetére
Aryon87, megidézlek!
(#50297) dekrer: Ennek igazán örülök!
#csakaziphone
-
Deck
titán
válasz
Blackmirror #50298 üzenetére
Mekkora hülyeség. Nem síp vagyok hanem gitár..
-
no more
veterán
A következő innováció iOS-en! 😂😂😂
Ez már nekem kellemetlen... A rendszer meg marad WP szintű bughalmaz.
-
Deck
titán
BlitzWolf kábelekjel tapasztalat? Vennék S8+hoz meg pár micro usb kábelt, és egy dual dolog fejet is.
-
...és megint fúrnak a fejem felett, fejhallgató fel, szóljon a zene!
-
-
válasz
akooos #50280 üzenetére
Erre gondolok, de lehet, nálad nincs pont ilyen, én is csak azért szeretem, mert látom, hogy mennyi ébrenlét van kijelzős használat nélkül, ha esetleg nem csak a szokásos időjárás, két e-mail...stb. szinkronizálna néha a háttérben, hanem más is:
Meg ezt szeretem még, megnézhető, hogy mikor mi futott.
-
gerner1
nagyúr
-
válasz
akooos #50277 üzenetére
Pedig azt nyilatkozta a Samsung, hogy az akkumulátor fejlesztése esődlehges szempont lett az új Note esetén, ez a Note 8 csak ideiglenes gyors megoldás volt így.
Mindent összevetve szoktam nézni az akkumulátoros statisztikákat, térerő és hálózati mód a grafikon csíkján, ébrenlét kikapcsolt kijelző mellett...stb.
A kijelző felbontását én sem szoktam visszavenni amúgy, még ha közvetve lehetne is spórolni vele egy kicsit. -
akooos
veterán
Szerintem a Samsung nem fog most egy ideig nagy akkuval kísérletezni. Nem akar még egy Note7-hez hasonló balhét. Amúgy nem feltétlenül a Mate miatt írtam a felbontást és az akkut, rengeteg Xiaomi kapható ilyen névleges kapacitású akksival.
Ha átállítanám fhd+-ra a felbontást, akkor sem nőne az akkuidő, többek állítása szerint.Most már töltőn van a telefon, de ha megmondod mire vagy kíváncsi akkor teszek be olyan képet.
-
válasz
akooos #50275 üzenetére
FHD+ az az FHD, de a felbontást te is visszaveheted, viszont az akkumulátor kapacitását valóban nem növelheted.
Engem csak az bosszant, hogy régebben a Note-ok a nagy kijelző mellé nagy kapacitású akkumulátorról szóltak, amíg be nem ütött a Note 7 balhé, azóta meg az S(+) széria is jobb ebbe, de bizakodom, hogy jövő őszre kitalálnak valamit az új Note szériához, mert dolgoznak rajta rendesen.
A vágott képekből nem tudok minden szükséges következtetést levonni. -
Zizmand
aktív tag
Sziasztok
Most találtam ezt a topikot, lehet párszor én is írogatok majd ide. -
-
válasz
Blackmirror #50250 üzenetére
Az egy egészséges szín!
Vidijó: Link
-
nrg_52
addikt
válasz
aprokaroka87 #50269 üzenetére
Muvelt alatt azt ertjuk, hogy fel van szantva az agya?
-
aprokaroka87
nagyúr
Rendszerösszeomlásom lesz lassan a "művelt" emberektől
-
mentic18
aktív tag
Megérkezett a Mi....
(egyéb kínai írásjelek)Power Bank 2 külső akkumulátor
Kb egy hónap kellett hozzá, de sértetlenül, (lemerülve) ideért.
Tegnap már elmentem a Kökibe egy Hama 10000 mAh-es külső akksiért, de azt akkor majd tartalékba elrakom.
Most látom, hogy elég sok új cucc van a xiaomi magyar oldalán. El kezdek nézelődni... -
gerner1
nagyúr
válasz
anytime #50263 üzenetére
Hivatalosan csak a gyári (Samsung) ROM -ot rakhatod fel. Minden más esetben ugrik a Knox számláló, és a garancia (amennyiben még van..) véglegesen megy a kétbetűsre .
Alternatív lehetőség, valamilyen "főzött" ROM felrakása (Knox számláló ugrással jár mindenképp..). Tehát, amennyiben létezik a J3 (2016) -ra ilyen Android Go "átirat", akkor van lehetőség. Más módon nincs.
-
akooos
veterán
válasz
Blackmirror #50250 üzenetére
Hajadismijen... zőőd?
-
anytime
őstag
Sziasztok,
újra itt vagyok a lányom telefonja kapcsán
. A hét elején kapott tanácsokat követően újrahúztam a telefonját, minden szép és jó, de ....
... olvasgattam egy kicsit itt és láttam a cikket az Android Go-ról.
Ez a telefon egy Samsung Galaxy J3 (2016) SM-J320F. Jelenleg egy 5.1.1-es Android fut rajta.
A kérdésem az lenne, hogy lehet és érdemes kipróbálni rajta ezt a Go verziót? Ha igen, akkor azt miképpen tegyem / tehetem?
Előre is köszi, üdv:
A -
no more
veterán
válasz
Blackmirror #50246 üzenetére
Engem csak félig szopattak meg... Megkaptam a G4-et, de semmi papír hozzá. Aztán ismerjük az LG csodálatosan működő készülékeit, minél előbb megszabadultam tőle, nehogy bootloopot kapjon. Belőle lett az S6! 😱😱
-
Deck
titán
Újra itt. Android 4ever
-
kengyel
nagyúr
Vettem egy Redmi Note 5A a páromnak, nem is rossz gépezet.
Elfér a Samu mellett, nem vesznek össze.
-
válasz
Blackmirror #50248 üzenetére
Bizony, hogy nem...
Nem lilát akartál írni véletlenül?!?! -
válasz
Blackmirror #50246 üzenetére
Nem!
-
-
no more
veterán
Hogy legyen egy kis flame is, mert nem pörög az oldal. Az S8 lett az Év Telefonja.
-
no more
veterán
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Soybex #50219 üzenetére
itt a honlapjó árakkal!
-
Quqesz
nagyúr
MI shop nyilt pozsonyban!
-
Lacy6
senior tag
Egy kis chili szósz.
Brutális cucc amúgy.
P9-el még továbbra is ez a bajom...
Gyári
RawNem vágtam meg 16:9-re, de így is jó...
-
Sanki
addikt
válasz
philoxenia #50191 üzenetére
Nem tudom, csak reagáltam, hogy frissítettem.
-
válasz
Quqesz #50205 üzenetére
Eddig, illetve akkoriban sem volt titok, sokszor leírtam már régebben is, meg tényleg sokan ismernek innen a fórumról is személyesen, szerencsére akkoriban is csak wifi hálózatot...stb. voltam náluk beállítani, nem pedig mint hivatásos.
Amúgy 6 éve leléptem már a rendőrségtől, mert elegem lett az egészből és beadtam a felmondást.
A net kánaán az újabb fajta bűnözésnek, meg az a baj, hogy sok a viszonylag hiszékeny, könnyen átverhető ember is... -
válasz
akooos #50202 üzenetére
Részleteke ne írj akkor még, jobb nem kitárgyalni egy nyilvános fórumon a folyamatban lévő ügyet.
Nem öröm az ilyen procedúra, de akkor te már rutinból nyomod...
A másik oldalról volt hozzá szerencsém, 15 évet húztam le a rendőrségnél, néhány fórumozó onnan is ismer, pláne akitől én vettem fel a feljelentési jegyzőkönyvet is és/vagy egyebekben is tudtam segíteni. -
Quqesz
nagyúr
válasz
akooos #50202 üzenetére
Ennél már csak az jobb, mikor a zsír új szalonból vett kocsit kihúzza alólad a rendőr, mert lopott.......de mi is rendőröztünk....a cégünk nevét használták fel adócsaláshoz mint eladó(soha nem árultunk olyan terméket, amivel csaltak)
A "tanulópénzt" meg mindenki megfizeti....én egy monitorra adtam anno 45e forintot, amit soha nem láttam...
-
akooos
veterán
Na hogy legyen valami téma. Megvolt a második rendőrségi ügyem a hardverapró miatt
Egyszer csalás áldozata voltam, 2009-ben hülye voltam és elutaltam 52k forintot egy telefonért ami azóta sem jött meg
Másfél évvel később lecsuktak a bandát akik hatalmas pénzeket húztak igy le több, mint 200 embertől. Most pedig egy 3 éve vásárolt apple eszköz miatt kellett tanúskodni, mert lopottan került hozzám. A részleteket nem tudom mennyire lehet megosztani, mert még nem volt vádemelés, de 2 és fél órán át írta a rendőr a jegyzőkönyvet. Szerencsére eszükbe sem jutott, hogy bármi közöm lehet hozzá. Az kéne már csak....
Szóval mindenki vigyázzon, zsírúj bontatlan termék vásárlásnál is írjatok adásvételit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR