- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Balathruin #15392 üzenetére
Én senkit nem szoktam, de a Modi?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
no more #15388 üzenetére
Én nem hibáztatom őket. Az M7 előtt én se tudtam elképzelni, hogy érdekeljen a speaker milyensége egy telefonon.. Aztán jött az M7, először furának és értelmetlennek tartottam a boomsoundot, pont ilyen indokok miatt.
Aztán hozzám került egy darab és megváltozott a véleményem, azóta már egyik legfőbb dolog a speaker készülék váltásnál.
Amit a BoomSound tud az hihetetlen.. Soha nem találtam még egy olyat a HTC-n kívül.
Nem a leghangosabb hangszórók de hihetetlen jól szolnak, a Sony-k a közelébe se érhetnek. Próbáltam a Z2 a Z3 valamint a Z3C hangszóróját is mondván, hogy az ormótlan nagy káva hátha rejt valami jó dolgot.. de rá kellett jönnöm, hogy továbbra is 70-es évekbeli rádiót használnak azért olyan ronda a káva mert, hogy nem hangszóró elektronika van ott az biztos. Förtelmesen szól mindegyik és igen egyet kell értsek ,hogy még a Z2 a legjobb, az elviselhető simán de még midnig távol áll egy BoomSound-tól.Egyébként ilyenkor mindenki a hiperpigmentált betolakodóinkra gondol, hogy hűű hallgassunk zenét tömegben.
Nem csak zene létezik. Én pl rengeteg videót nézek és egy HTC-n az külön élmény, de akár a játékok is. Amúgy a zene is. Reggelente sokszor nincs kedvem benyomni a gépet, rádióm nincs, telefonról morning show. Na hát az is hihetetlen jó.
M7-el sokszor volt, hogy hazaértem fülest kihúztam és csak leraktam ,hogy szóljon a speakeren tovább a zene.Ezt nem lehet leírni.. Egy hónapig használni kell egy One-t és megtapasztalja az ember.
-
no more
veterán
Egyébként a Z3 nem sokban marad el a Boomsoundtól, sőt, például tisztábban szól.
Jah, a dobozhang nem sokban különbözik a minőségtől, igazad van.
Szerintem Tomi (ahogy én is) igényesebb annál, hogy telefonhangszórót használjon multimédiás célokra.
Erre nem is reagálok, mert baromság. Majd, ha dolgozol rájössz, miért jó a telefonhangszóró.
Téves. És még értelmetlen is.
#szaraswiftkey (tudom, igazából #usererdő)
#usererdő, mert nem érted.
-
Matada2.3
veterán
Voltam kötetlen MA-s találkozón és nagyon adta, még nyertem is csocsón egy powerbanket meg egy bögrét
-
Flind
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #15383 üzenetére
Tudom, de ez így jó nekem.
A mobilarenás tesztben tényleg azt írják, hogy jobb a Z2 hangszórója, de mások egész mást tapasztalnak. Egyébként a Z3 nem sokban marad el a Boomsoundtól, sőt, például tisztábban szól. Na nem mintha ez annyira érdekelne, ha zenét akarok hallgatni, felveszem a fejhallgatóm vagy streamelem a BT hangfalamra. Maximum ha valami beszélős YT videót nézek, olyankor hallom, de akkor meg úgysem valami sokat számít.
De mindenképpen prioritást élvez a Z3 supportban, azért írtam.
(#15384) no more: Nem esik ki a kijelző, és nem jön le a hátlap, maximum fel, ha hősugárzóval melegíted, mivel úgy kell leszedni.
Elállhat maximum, azért is ázik be.
"Egyszer próbálj egy One-on filmet nézni, vagy csak valamit youtube-on... Vagy akár csak játszani..."
Szerintem Tomi (ahogy én is) igényesebb annál, hogy telefonhangszórót használjon multimédiás célokra."A Z3-nál is vannak ilyen problémák, mivel ugyanaz, mint a Z2, csak magasabb órajelen a proci."
Téves. És még értelmetlen is.#szaraswiftkey (tudom, igazából #usererdő)
-
no more
veterán
Langyosodik? Az langyosodás, hogy kiesik a kijelző, meg lejön a hátlap?
(#15383) Tomi_Ohl: Cigányhifi, lol... Egyszer próbálj egy One-on filmet nézni, vagy csak valamit youtube-on... Vagy akár csak játszani... Azután minden más kuka. Amikor nem akarsz fülesen youtube-ozni, annyira jó a hangzás, az csak elmond valamit.
Persze nem olyan, mint a 2.1-em, amitől remegnek az ablakok, de baromi szépen szól és a Boomsound azért a multimédiás élményt egy új fokra helyezte.
(#15385) Tomi_Ohl: A Z3-nál is vannak ilyen problémák, mivel ugyanaz, mint a Z2, csak magasabb órajelen a proci.
-
Tomi_Ohl
veterán
A Z3 a valamivel kisebb képernyő és akksi miatt lett kisebb, szerintem a képernyő lett takarékos, azért bír többet. Nekem mondjuk sokkal jobban tetszik Z2 a designja. Én éppen úgy hallottam, hogy a Z2 hangszórója kicsit jobb (de úgyse HTC, nem kell cigányhifinek használni). Support meg jó eséllyel ugyanaddig lesz.
Persze ez vagyok én, neked lehetnek más igényeid.
-
Flind
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #15379 üzenetére
Ja, tényleg, bocsi.
A melegedés miatt félek kicsit a Z3-tól, és hogy kevésbé vízálló, mint a Compact. De ott a 3GB RAM. Meg persze drágább is, de belefér.
De, sokkal rosszabb a Z2 (kávák, ergonómia, design, akksi, hangszóró, kijelző, kamerák, support).(#15380) no more: Miért hullana darabokra?
A sima Z3 tényleg langyosodik, de ha már itt tartunk, messze nem annyira, mint egy HTC.
Milyen bugok? -
norbert1998
nagyúr
Van valami nyereményjáték a regionális rádiócsatornán.
Nyeremények: nyaralás adriára, valminemtommi, meg ájszfón mini okostelefon. Say what? Komolyan!
Ájszsíp? -
Flind
senior tag
válasz
Just_Reboot #15372 üzenetére
Például?
(Bármit írhatsz, elmondom, hogy miért nem jó nekem .)
(#15373) Micsurin: Akkor már újat is vehetnék, de nem kell az a szar.
Nexusok sem felelnek meg több szempontból sem.(#15374) s3nsitivity: Aztami, nem rossz, teccik, de ilyen robotos cucc kéne.
Nem tudod-e hol lehet eztet kipróbálni? Megnézegetném azér e!
-
Micsurin
nagyúr
Annyira szeretem ezeket a begyöpösödött Samu fanokat
a sok szar samut szeretgetném meg az 5kg-s samuval
@no more: #CSAKANEXUS!!!!! ott jó a bill !!4!!4!
-
Fejvadi
nagyúr
Jó reggelt! Rég jártam erre, mi a helyzet veletek?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
norbert1998 #15348 üzenetére
Ezzel mi a baj?
Nee
új fajta P4
-
Micsurin
nagyúr
CJ , itt a topikod
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Just_Reboot #15350 üzenetére
Aha , olyan öreg
Pont (na , azért 4 hónappal több ) elég öreg , hogy az A1-et elkezdhettem
Csigolya elcsúszás bármikor lehet.a hátam meg majd leszakad , hétfőn szerzek dokihoz időpontot , lesz vagy 2 hónap mire kapok szerintem
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Just_Reboot #15271 üzenetére
Megyek hídba
Pedig derekam szakad le , és ropog , amekkora hipochonder vagy mi vagyok már a csigolya elcsúszástól félek
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Just_Reboot #15347 üzenetére
Igen
Nee, ilyet még nem láttatok
[link] -
Just_Reboot
addikt
válasz
norbert1998 #15346 üzenetére
Ezt most vegye.m szwmélyeskedésnek?
-
norbert1998
nagyúr
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
norbert1998 #15339 üzenetére
Akkor nem is kellett volna szegény sanyát kicsapatni
-
CJ4567
nagyúr
válasz
norbert1998 #15342 üzenetére
Vagy kalózok, még az se warez.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
KurtCobain #15340 üzenetére
Fórumon nem warezolok, csak ritkán másik off topikban virágboltként hivatkozok rá.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CJ4567 #15334 üzenetére
+ warez
+ az a kritikus III/10/1-es pont megsértése(#15339) norbert1998:
Ha nem olvastad el, akkor nem lett volna szabad bejelölnöd, vagyis nem is lehettél volna itt, nem is tilthattak volna ki.
Olyan ez, mint az ittas vezetés. Ha valaki beléd megy, akkor te vagy a hibás, hiszen ittas voltál, nem is vehettél volna részt a forgalomban. Ha nem vagy ott, nem történik baleset. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Just_Reboot #15312 üzenetére
Most olvastam el én is
Az a név nem tudom, honnan jött. De múltkor már használtam. Valamennyire illik az avatarjához
KurtKobak: Két moderátori beleavatkozódásom volt, abból az egyik érvénytelen lett, mert téves volt. Szóval... És nem, ezeleőőt egy sort sem olvastam el belőle.
radiátormacska:
Nekem isvanvolt másodregem, vagy egy éve. Egy hónapja csapattam ki hackeeee-vel azt a fiókot.Pabu:
Nekem még a tiednél is kisebb
Miről van szó? -
Flind
senior tag
válasz
CJ4567 #15334 üzenetére
Nekem csak telefonon van, de honlapokon nem blokkolok, csak alkalmazásokban. MinMinGuard nem is tudna.
(#15333) Justreboot: Nem értem, én mindig jó vagyok.
Tényleg, jöhetnél már Te is Telegramra.(#15336) Balathruin: Én is desktop nézetet használok 4.3"-on, mivel a mobilos PH használhatatlan...
-
CJ4567
nagyúr
Elolvastam az alapelveket, a számítógépen nulladik naptól megsértettem az II/12-t és nem is tudtam róla.
telefonon nincs adblock. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
KurtCobain #15327 üzenetére
Értettem a lényegét, de már el is rontottad.
Ja és ne on-olj.Justreboot ennyire megviselt a kudarc?
-
Flind
senior tag
válasz
KurtCobain #15320 üzenetére
Micsoda Coming out...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Just_Reboot #15325 üzenetére
De nem kell. Tudsz olvasni?
-
KurtCobain
őstag
válasz
Just_Reboot #15308 üzenetére
Még be is vallottad. Egy élmény volt.
(#15310) radi8tor1:
Lassan annyit b@sztatom a topiklakókat, hogy már moderátor is lehetnék.(#15311) norbert1998:
Itt kezdődnek a problémák. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Just_Reboot #15317 üzenetére
Nincs 6 colos kijelzom.
-
Matada2.3
veterán
Kezd a t!köm tele lenni ezzel az LG F6-al tesómé és nem tudom rootolni, és most annyira megöltem hogy a force reset helyett fastbootba rebootolja a telefont
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Just_Reboot #15304 üzenetére
Én el akartam olvasni de akkor mindig telefonon voltam és nem tudtam mert ott nem lehet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Just_Reboot #15312 üzenetére
Csoda, hogy nem a 3 napos eltáv alatt magoltad be.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
LOL
KurtKobak:
Szerinted hány százalék a fórumnak olvasta el? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
KurtCobain #15307 üzenetére
Végre megvan az indok. Köszi érte!
elmaradhatatlan:
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Volt olyan négyzet?
Amúgy belenéztem. -
Just_Reboot
addikt
válasz
Csak bepipáltam, amúgy bekaphatod!
-
KurtCobain
őstag
válasz
Mi az, hogy ma elolvastad? Regisztrációnál van egy ilyen jelölőnégyzet:
Kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom az Alapelveket!
Te anélkül regisztráltál, hogy elolvastad volna. Kérném az azonnali kitiltásodat! -
Just_Reboot
addikt
-
Tomi_Ohl
veterán
Akkor saját magát sérti meg.
Ahogy a Biblia is mondja, az öngyilkosság nagyobb bűn, mint a gyilkosság, ezért saját maga megsértése is nagyobb bűnnek számít más megsértésénél.Flind S**** J*** is obszcén kifejezés, kérem kerülni vagy jelentelek!
(#15288) Karma én is szeretek hangulatot kelteni, jó hangulatot
radi8tor1 képzeld, annyira hiányoztál, hogy betettünk a Telegram csoportban csoportképnek! Komolyan.
És szívesen várunk.
(#15301) ez mindent megmagyaráz.
norbert1998 ejj, hogy mentegetőzik valaki...
BTW nyugodtan nevezzétek át a topikot Android felhasználók és moderátorok OFF topikjára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest