Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit841027
csendes tag
Üdv mindenkinek! Van egy olyan problémám hogy az Alcatel OT 991-en lecseréltem a gyári rendszert mert nagyon lassú volt a telefon független volt de az új rendszerrel már nem az , nem fogad el semmilyen simet. Kipróbáltam már több fajta rendszert is rá de mindegyiknél ugyan az a probléma. Aki esetleg tudna nekem linket küldeni egy olyan official romot ami kártyafüggetlen azt megköszönném. Jó lessz custom rom is csak független legyen. A segítséget előre is köszönöm.
A hardver a számítógépes rendszer azon része, amelybe jól bele lehet rúgni. :)
-
whiskeys
őstag
lenne egy lehet "fura" kérdésem. android telefonon nem lehetséges valahogy exe fájlt futtatni? vagy teamwiever-el lehet a telóról távolról a gépi programokat befolyásolni, kezelni?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
MODERÁTOR
-
whiskeys
őstag
válasz Viktor0610 #9554 üzenetére
nekem hiába bökdösöm a telóm képernyőjét, nem reagál a gépem adatával.
-
MODERÁTOR
-
whiskeys
őstag
válasz Viktor0610 #9556 üzenetére
böngésző, vagy bármilyen más programot.
-
MODERÁTOR
válasz whiskeys #9557 üzenetére
Nálam böngészéssel nincs gond, még FB-re is postoltam távvezérléssel -csak próbából, persze.
Most próbáltam ki alaposabban. Elindítottam pl. a WMP-t, meg a KM Playert, egy filmet indítottam el, beletekertem, teljes képernyőre tettem, ilyesmik.
Hiba nélkül ment.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
whiskeys
őstag
válasz Viktor0610 #9559 üzenetére
Lehet gyenge rá a Galaxy trend plus telom...
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #9561 üzenetére
S1 -en, S2 -n is működik.
-
MODERÁTOR
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. 1 hete vettem egy galaxy s5-t.(első android rendszerű telefonom). Drop boxomra volt feltöltve egy mp3 csengőhangom. Simán be is állítottam működött is egészen a mai napig, amikor is visszaállítódott egy gyári csengőhangra, és ha újra ki akarom választani akkor jön egy üzenet hogy a fájl nem használható csengőhangnak. Próbáltam rámásolni a telefonra a fájl de az sem segített. Újra is indítottam többször is de semmi. Van vmi ötlet mi lehet a probléma. Nem állítgattam semmit ilyen témában a telefonon.
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok.
Van egy Sony Xperia J telefonja asszonykámnak vodafone előfizetéssel,4,1,2 android van rajta,frissíteni szeretném neki legalább 4,3-ra,de a szoftver frissítésnél azt írja ki hogy a legújabb verzió van neki,van valami beállítási opció hogy frissítse 4,3-ra?
Köszi.
-
MODERÁTOR
-
becsitibi
senior tag
válasz Viktor0610 #9567 üzenetére
Ezt nem teljesen értem,nekem az SIII-ra feltelepült magától a 4,3,akkor arra a telóra miért ne mehetne??
-
LonGleY
veterán
válasz becsitibi #9568 üzenetére
Mi köze a két telefonnak egymáshoz?..
Külön cég, külön marketing, külön frissítési stratégia. Mehetne rá, de ahhoz a cégnek kellene időt és pénzt áldoznia rá, amit többnyire lespórolnak, ezzel is az új telefon vásárlását "elősegítendő". Olyan is előfordul, hogy inkább kihagynak egy lépcsőfokot és 4.4 lesz az újítás, nem a 4.3. De egy Xperia J-vel biztosra veheted, hogy a kutya nem fog már foglalkozni, főleg, hogy már újkorában is gyenge középkategóriának számított.
A Samsung inkább oda szokott figyelni a régebbi cuccaikra, de ők sem kisangyalok (bár valahol megtérül el is, ha lehet tudni, hogy az új készüléked nem olyan gyorsan évül el). Ilyen szempontból a hivatalos Nexus-ok vannak a legjobb helyzetben, azokat frissítik a legtovább (2 év).
[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
válasz Viktor0610 #9561 üzenetére
Elég körülményes. Jobb lenne ha lehetne futtatni valamivel az exe fájlokat
-
Samus
addikt
Sziasztok,
nagy problémám van. Adott barátnőm Xperia SP telefonja (T-s, bár nem hiszem, hogy számít). A gond, hogy a névjegyzéket képtelen vagyok szinkronizálni. Be van kapcsolva a szinkronizáció, de a szinkronizálandó dolgok között nincs ott a névjegyzék. Minden felesleges hülyeség ott van, Play magazinok, Alkalmazásadatok, Google +, stb, de névjegyzék az nincs. A telefonkönyvben a fiókok között sem választható a Google, mint lehetőség, csak Facebook. Ha új nevet akarok hozzáadni, a telefon szól, hogy mivel nincs fiók kiválasztva, nem készül mentés a leendő névjegyről, akarok-e fiókot hozzáadni, ha igen, akkor csak Exchange fiókot enged, nincs más opció...4.3 a rendszer. Ötletek?'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
Samus
addikt
Ugyanez volt nekem is, egy fájlt lekaptam XDA-ról, telepítettem a Böngésző szinkronizációt, és onnantól megjelent. Szintén flashelés után gyári ROM (GXIN), engem nagyon zavart, mert imádom, hogy amit mentek telefonon, otthon a gépen is megjelenik a könyvjelzők között Chrome-ban, és fordítva is, kb. fél perc alatt.
Csak most erre nem találok megoldást. Most próbálom a fiókot eltávolítani, hozzáadni, hátha. Factory Reset miatt kellene az opció, mert nagyon lassú a telefon. Valami borzasztó...most frissült 4.3ra, de sok alkalmazás fagy, és jön az FC...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
pit841027
csendes tag
Üdv mindenkinek! Van egy olyan problémám hogy az Alcatel OT 991-en lecseréltem a gyári rendszert mert nagyon lassú volt a telefon független volt de az új rendszerrel már nem az , nem fogad el semmilyen simet. Kipróbáltam már több fajta rendszert is rá de mindegyiknél ugyan az a probléma. Aki esetleg tudna nekem linket küldeni egy olyan official romot ami kártyafüggetlen azt megköszönném. Jó lessz custom rom is csak független legyen. A segítséget előre is köszönöm.
-
pit841027
csendes tag
válasz whiskeys #9581 üzenetére
Teljesen egyszerű. Ha már rootolva van a teló felrakom rá a CWM recovery-t és a romot ami 2 zip fájlt tartalmaz felmásolom az SD kártyára majd CWM recovery módban install zip from sd card az első sorszámú fájl majd a második és kész.
-
pit841027
csendes tag
-
pit841027
csendes tag
válasz szili.tamas1 #9584 üzenetére
Igen van IMEI
-
Ispy
veterán
Sziasztok!
1 hete jött meg az új Alcatel Idol Mini-m. Letöltöttem a fw frissítést, felraktam egy black wallpapert, dobálgattam ki a kezdőképernyőről az ikonokat, amikor egyszer csak kikapcsolt a készülék. Bekapcsoltam, de a kezdő animációnál elakadt a dolog, nem indult újra el. Visszaküldtem. Ma kaptam egy másik készüléket, letöltöttem az fw-t, felraktam a black wallpapert, dobálgatom ki a felesleges ikonokat, erre megint kikapcsol a készülék és utána megint nem indul el, csak a kezdő animáció fut. Most akkor ez user error? Vagy mi a f.sz? Hard resetet próbáltam a hangerő fel és bekapcs gombbal, de droid robot után csak kattan és újraindul (az előző is pont ezt csinálta). Valakinek valami ötlet?
Ispy
Mondjuk az gyanús, hogy a három program, amit az első telóra felraktam, az ezen is rajta volt
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
mobilizmo
addikt
Egy próbát megérne, hogy másik telefonon is ugyanezt műveli-e ez a kontakt lista. Ha nem akkor esetleg egy Factory Reset segíthet. Ha igen, akkor nincs más végig kell böngészni azt a listát. De nem csak a telefonban tudod megcsinálni, google névjegyzékben is lehet, meg vannak pc-s programok is erre. Persze rövidebb nem lesz a lista, de mégis csak könnyebb így, mint a telefonban.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
őstag
Sziasztok.
Van egy kínai telefonom ami helyből nem támogatja a Google-t, de fel lehetne tenni ra. Most is fent van a play.
A kérdésem,hogy ha restorezom akkor el fog menni minden köztük a play is. Hol bán ez a ap bemásoltam, melyik mappaba,hogy most ki tudjam szedni es restore után vissza tenni? Rootolt,igy root Explorer el vissza tudom rakni. Sajna az előző tulaj csinálta meg de most el szeretnem adni es nem tudom,hogy rakják vissza a Google cuccokat.
Köszi.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
válasz Maxximus #9597 üzenetére
A kérdésem,hogy ha restorezom akkor el fog menni minden köztük a play is
Milyen restore, és honnan?Először mentsd a jelen állapotot mindenképp, mielőtt nagyon nekifeküdnél bármi módosításnak.
CWM mentésre mindenképp szükség lehet.Amit ezek után én tennék, hogy csinálnék egy factory reset-et, majd az android verzióhoz illeszkedő gapps-ot (googleapps) feltenném CWM-ből.
(Milyen telefon, ha nem titok?)
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
oriic
HÁZIGAZDA
Talán jöhet ide, mert bár tabletről van szó, inkább a rendszerről kérdeznék.
Van egy tabletem ami már nagyon a végét járja de még mindig használom. Utóbbi időben azt vettem észre hogy nem olvas rendesen a kártyaolvasója. Próbáltam több kártyával is, van hogy olvas, van hogy nem.(egyáltalán nem érzékeli a kártyát.)
A kérdésem az lenne, hogy létezik-e bármiféle megoldás, akár külsős programmal, akár rendszerfájl átszerkesztéssel, hogy a droid rendszer a belső memóriát ismerje fel külső SD kártyának?Igazából filmezni, meg animézni szoktam tableten melóbe menet és jövet és a gyári lejátszó, meg az MX player sem indul el ha nincs a gépben memóriakártya. (plusz böngészők sem töltenek le semmit, legalábbis gyári böngésző meg Opera mini biztos nem)
A tablet belső memóriája 8 giga amiből 6-ot használhatok. Nem sok de a semminél jobb, csak bármilyen mozgóképet szerzek be, nem tudom mivel lejátszani. Létezik valamilyen megoldás? Köszi előre is.
Live-Die-Respawn
-
De4d
őstag
Helló. Lehet van a kérdésemre egy megfelelő topik de nem találtam alkalmasabbat.
Androidos telóm van Samsung Galaxy Ace 2.
Úgy 2-3 hete azt csinálja hogy elszáll a 3g hálózat, és teljesen random, van hogy akár 2 óra alatt 2x, van hogy 1 napig semmi. Ha elszáll telefonálni sem tudok.
Visszatettem csak gsm módra, úgy semmi baja, napokig ment gond nélkül, de persze így a net írtó lassú.
Mi lehet a baja?
Egy barátom azt mondta lehet csak a sim kari, Ezt nem tudom sajnos letesztelni. Lehetséges hogy ez? Esetleg valami komolyabb baja lehet?
T-mob előfizus 2 év hűséggel. Tehát ha kell vihetem szerízbe.Minden jó, ha a vége jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest