Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
VegyesTamás
senior tag
esetleg ha recoveryből csinálsz egy backupot és azt felrakod egy ugyanilyen telóra? (ismerős vagy valaki)
(mondjuk most pont nem emlékszem, hogy ilyenkor a névjegyeket menti-e )ez működhet?
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
félisten
Köszi a tippeket!
Barátnőm kezébe vette a telót, és azóta jó az érintője.
Gondolom, nem sokáig, így rendeltetésszerűen le tudtam menteni minden fontosat.
Azért ezt a Moborobo-t megjegyzem, hátha később kelleni fog.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
vilmaboy
őstag
Van egy barátomnak egy Navon Platinum 10 táblája. Szeretném frissítené a jelenlegi 4.1.1 fölé. Létezik erre firissebb? Hogy kell rá feltenni?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Gesta28
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Van egy Alcatel OT 991-em amit szeretnék feltenni a notira, viszont USB driver az istennek sem akar felmenni. egyszerűen kikapcsolt állapotban a telót nem lehet használni semmire. Próbáltam frissíteni az Androidot, de ugye usb kapcsolat nélkül nem megy, mivel nem ismeri fel a telót. Lehet, hogy a kábellal van gond, vagy inkább másra gondoljak? Elméletileg felteszi a drivert, de semmi változást nem tapasztalok. Bekapcsolt állapotban nincsen semmi gond, érzékeli a telót, SD-t is látja, de kikapcsolt állapotban egyszerűen használhatatlan.
Van egy SDK Manager nevű alkalmazás, ami elméletileg feltenné az USB drivert, de az meg nem indul el a gépen. Ez alapján végezném a Rootolást.Valaki?
-
Gesta28
tag
válasz Gesta28 #9067 üzenetére
Nos, közben sikerült megcsinálni a Rootolást.
Viszont most olyan segítség kellene, hogy miként tudok ROM-ot feltenni, mivel szeretném növelni a belső tárhelyet a telón.
Találtam egy jó Rom-ot (CM10 V1 rom), ami megnöveli nekem a tárhelyet, csak nem tudom, hogy mit kellene csinálnom hozzá. Egyelőre csak a Rootolás van kész, tehát semmi mást nem csináltam ezen kívül.
Hogyan tovább?? -
vilmaboy
őstag
válasz LonGleY #9068 üzenetére
Cináltam sok custom rom-ot telókra. flashtoolt stb ismerem ha az kell ezekhez is. Na de a lényeg. Újraindítom recovery módban. Fexik a kis android robot nyitott hassal !-jellel. Van egy menüm amiben viszoont nem tudok mászkálni. nem érzi a kijelzőt, gombok nem mennek. volume down-ra eltünik a recovery menü, majd elősjön. powerrel rebootol. Nem tudok gyári visszaállítást sem csinálni, mert pass-t kér amit nem tudunk... Kéne valami ötlet...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
dokee78
félisten
Ntfs-re formázott MicroSD-t kezel az Android? (4.2.2)
Mert egy 4,6GB filet,fat-ra nem lehet másolni,konvertálni meg nem szeretném.Ha kezeli érdemes NTFS-re leformázni?
Előny/hátránya lesz? -
törölt tag
válasz dokee78 #9072 üzenetére
Szerintem ez kernel modul kérdése. Viszont az EXT -et biztos kezeli. EXT3 -ra, EXT4 -re tudsz másolni 4GB -nál nagyobb fájlt.
Ezeknek (az NTFS -nek is) az a hátrányuk a FAT -tal, EXT2 -vel szemben, hogy alapból naplózó fájlrendszerek (EXT -nél biztos kikapcsolható), ami több RW műveletet jelent. Ezt "nem szeretik" a flash meghajtók, mert hamarabb elhasználódnak a cellák. Ez persze csak elmélet, mert manapság előbb cserélnek nagyobbra, gyorsabbra egy pendrive -ot, mint hogy tönkremenne a fokozott igénybevételtől.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dokee78 #9074 üzenetére
Az EXT,natív linux fájlrendszer. Inkább NTFS -sel szokott lassabb lenni. De ez is csak elmélet. Nekem az S2 kezeli az NTFS -t. Nem mondanám lassúnak, amikor a 3,5 -ös külső tárra másolok.
Nem nagyon használok Win -t, de ha jól tudom, akkor EXT3 -hoz van vmi plugin, amivel kezeli. Alapból persze nem ismeri.[ Szerkesztve ]
-
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Ne haragudjatok a hülye kérdésért,de volt egy Vodafone Smart Mini-m amin 4.1.2-es rendszer futott,most vettem egy Galaxy S-t amin egy 2.3.6-os van,és az istenért nem tudok rájönni hogy hol tudom beállítani hogy ne a kies-en keresztül tudjam a képeket átvinni.... adattárolást akarom beállítani,de merre találom? Erős volt ez a visszaugrás :S
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Potyka03
senior tag
válasz VegyesTamás #9083 üzenetére
igen,és gyári 2.3.6-os rendszer.
[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Potyka03
senior tag
-
ityam
senior tag
megjött az új telóm és a tabletemről szeretném a játékok mentéseit átrakni az új telóra. A mentett állások a telefon belső memóriáján tárolódnak és kell valami szoftver hogy kibányásszam vagy a windows által elérhető partívión amik vannak adatok átmásolásával a mentett állások is átmásolódnak?
-
olivera88
veterán
Olyan problémám van LG Optimus L7 2 en hogy nem lehet állítani a hangerőn se le se fel, a médialejátszóban se a Youtuben se. Érdekes, mert ha nincs bent a memóriakártya akkor működik Mi okozhatja ezt?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
krob81
tag
Sziasztok!
Kérnék segítséget!
van egy pop3-as email-címem ahol csak a leveleimet szinkronizálja a telefon. viszont szeretném megkapni a Naptáramat is. van valami megoldás?
köszönöm
-
air
nagyúr
Olyan, hogy "POP3-as email cím" nincs.
A POP3 egy protokoll, amin keresztül kapcsolódsz a postafiókhoz. POP3-on nem lehet naptárat szinkronizálni.
Milyen fiókról van szó egyébként?(#9092) krob81
Esetleg nem Exchange?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
krob81
tag
lehet, hogy az de az a lényeg, hogy a levelező kliens nem tudja a naptárat szinkronizálni csak a leveleket.
-
air
nagyúr
Ha a gyári, "E-mail" nevű levelező kliensre gondolsz, akkor igen. Mi ebben a különleges?
Egyébként nem ez a lényeg. Hanem az, hogy segítséget kérsz, de fogalmad sincs, hogy milyen levelezőrendszerhez akarsz kapcsolódni. Szerinted akkor mi hogyan segítsünk?(#9095) krob81
Szeretnék segíteni, de ha csak ennyi információval szolgálsz, akkor nem tudok, és ennyiből más sem fog tudni.
Ha az eredeti kérdésedre kérsz választ, akkor a válasz az, hogy az Email kliens POP3-on nem szedi le a naptárat, és erre nincs megoldás.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
krob81
tag
lehet hogy hülyeséget kérdeztem, de nyilván azért vagyok itt mert nem tudom
-
-
krob81
tag
Köszönöm azért.
Én olyasmire gondoltam, hogy valahogy felnyomom a felhőbe vagy google naptár aztán onnan már lehet szinkronizálni.
Lehet így nem megy csak kérdezem -
kovisoft
őstag
Ha Outlookkal akarod szinkronizálni a Google Calendart, arra volt régen a PC-n futó Google Calendar Sync, de ezt már nem támogatja a Google. Én speciel ezt használom, de még a támogatott időszakban telepítettem. Talán még le lehet szedni a legutolsó verziót (0.9.4.1) pl. innen. Ha nem megy, akkor ezen az oldalon leírnak még néhány szóba jöhető módszert.
-
bazsi213
csendes tag
sziasztok nemrég vetem egy cubot c 11 dual simes telefont android 4.2 jelly beam van rajta uj telo rá 5 napra nem vreagált a kijelzője semmire a tőltést csak 2 % -ig veszi utána megál factory modba betudok lépni meg a seriz menűjébe viszaálitotam az eredei szoftwert de ugyan ez a hibba sd kártyára hutam rá az uj softverjét de sehogyan se tudom feltelepiteni rá valakinek valami őtlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest