- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Adott egy dual simes telefon (jiayu s3). Milyen appal lehetseges ejszakara automatikusan letiltani az egyik sim kartyat? A ceges hivasok miatt kene, hogy este 8 es reggel 6 kozott ne csongjon ki, viszont a masik simen elerheto legyen a telefon. Sajnos eddig nem talaltam ra megfelelo alkalmazast
-
válasz
magortaltos #10024 üzenetére
Ha OTG kepes a telefon akkor OTG kabellel (nem fabrikalt usb kabellel) tudsz csatlakoztatni egeret + bill-t HA tamogatja a kernel. Webkamerat tuti nem.
-
Nexus 5 - Kit Kat - stock ROM - root - Xposed + Gravitybox tökéletes tárcsázó
-
-
válasz
DeathAdder #9954 üzenetére
Nem nagyon. Akit szoktam hívni azokat átneveztem a telefonban, mindig sikerül elsőre megértenie.
-
válasz
DeathAdder #9952 üzenetére
BT fülest használok. megnyomom rajta a gombot és a telefon kapásból felébred aktiválva a google voicet. Már csak mondanom kell neki a parancsot, hogy "call XY". hozzá sem érek a telefonhoz
-
válasz
DeathAdder #9950 üzenetére
Én átneveztem a névjegyeket úgy hogy megértse
Nekem meg az a nagyobb erőfeszítés hogy 120-nál a rázós aszfalton kiválasszam a névjegyet ezen a pinduri 5 colos kijelzőn
a 6"-os zopomon még ment, na de ezen
-
válasz
DeathAdder #9942 üzenetére
Nem biztos hogy a kiejtésed szar
Próbáld ki a "Tea, Earl grey, hot" parancsot, elvileg egy easter egg. A probléma az, hogy még senkinek nem sikerült kimondania az ismerőseim közül, pedig van aki idegenvezető 10 éve
-
válasz
DeathAdder #9937 üzenetére
Nekem a billentyűzet mikrofon gombnyomására magyar diktálás jön be, a google asszintensben meg angol.
Megéri az angol nyelv a google now minden funkciójáért
-
válasz
DeathAdder #9930 üzenetére
Én kocsiban használom sokat BT fülessel. Igencsak jól tud jönni, pl. a "place a call to XY"
Kedvenceim a teljesség igénye nélkül:
- show me the root to the nearest pizza
- say fuck you in spanish
- note to self, learn math (google keep-be tárolja a feljegyzéseket)
- remind me in 10 minutes to remove the food from cooker
- set alarms for 6 am
- when is my next meetingstb
-
válasz
DeathAdder #9928 üzenetére
Nekem mindegyik működik
igaz nekem angolra van állítva a telefon, tudtommal az is kell ahhoz, hogy az összes parancs működjön. (Angol android + angol felolvasás + angol bevitel)
-
válasz
DeathAdder #9918 üzenetére
Passz, kerdezd meg tole amit latni akarsz es akkor azt fogja mutatni
"Ok google weather today"
"Will it rain today"
"Weather tomorrow in budapest" -
-
válasz
gixxer-tomee #9884 üzenetére
Első körben factory reset, ha az nem megy akkor újraflashelni az egész romot és ha az sem jó, akkor sztem szenzor hiba lesz, vissza gariba. Szerintem.
-
Felreertetek, en altalanossagban szeretnek ezekrol a temakrol beszelni. Pl. milyen lehetosegeim vannak custom romok telepitesere, milyen recoveryk vannak, milyen rom tipusok stb.
-
Melyik az az android topic ahol romokrol, cwmrol meg effele dolgokrol lehet beszelgetni??
-
Sziasztok! Amoi N821-re raknék Miui ROM-ot. Aki használt már miui-t, mik a tapasztalatok?
-
Eszkoz rendszergazdak, alkalmazasok ellenorzese, ismeretlen forrasok. Nekem csak ez a 3 van. A rendszergazdas is ures. Lehet h az alkalmazas szar? Big screen caller-t hasznalok.
-
Telepitettem, de nem tudom alapertelmezette tenni. Azt hogy kell?
-
Valaki nem tudja veletlenul hogy hogyan lehet a beepitett call screent letiltani?
-
Sziasztok! Az uj thl w7-emen szeretnek beallitani hd call screen-t. Be is szereztem a big call screent, ami teljesen meg is felelne ha hivasnal eloszor nem az alapertelmezett call screen ugrana fel eloszor. A big hd caller csak 1,5mp kesobb ugrik fel es ez eleg illuziorombolo. Van valami megoldas a jelly bean call screenjenek kiiktatasara? Root nem akadaly
-
Sziasztok!
Van vmi olyan alkalmazás androidra amelyikkel le tudom tiltani más alkalmazások internet hozzáférését? Például vegyük a facebookot. Ha be van kapcsolva a 3g akkor szívja lefele az adatokat. (jó tudom h a facebookba speciál ki lehet kapcsolni, de nem mindenhol van ez így!) Szóval azt szeretném ha le tudnám tiltani, hogy bekapcsolt 3g mellett ne tudjon adatokat leszedni, csak akkor amikor én indítom el és használni akarom. Létezik ilyen?
Köszönöm!
-
Hogy tudok lépegetni a recoveryben? Hangerő fel-le gombra nincs reakció
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest