Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy nandroidos backupot állítanék vissza (amon recovery), viszont nem járok sok sikerrel.
A kártyán milyen könyvtárszerkezetben kellene lennie a tartalomnak?Jelenleg E:\nandroid\BDS-20120228...\3 image és egy m5 file.
Youtube-os videón láttam, hogy elég lenne a BDS-ses mappára rákattintanom a recovery-nél és automatikusan elkezdődne a backup. Nekem nem, hanem megkérdezi, hogy melyik file-t akarom megnyitni backup céljából (system, data, boot, vagy a nandroid) egyikkel sem indul el a backup.
Segítenétek? Köszönöm!
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Alcatel OT-995.
Az vajh' mitől lehet, hogy kapok egy SMS-t, a boríték felvillan az értesítési sávban, majd az üzenetek alkalmazásban már egyáltalán nem látom az új üzenetet...? Korábban hibátlan volt az üzenetkezelés.Előre is köszi!
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Gravityboxszal állítottam a betűméreten és sajnos egy tizedesvesszőt kihagytam. Emiatt most olvashatatlan minden felirat annyira, hogy nem is tudok semilyen menüben sem lépkedni. Nincs valami kombó, amivel visszalőhetem alapra? Vagy itt csak a teljes gyári visszaállítás marad valamilyen billentyűkombinációval?
-
helixP
nagyúr
válasz Orionhilles #15258 üzenetére
CWM, és egyéb custom reco nélkül vagyok... lyen megoldásod is van?
-
helixP
nagyúr
válasz Orionhilles #15261 üzenetére
Az a gond, hogy a gyári recovery sem jön be, csak a deglett robot. Pedig ott szoktak lenni opciók, még ha kínaiul is
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Egyszerűbb volt a dolog. A gyári reco akkor jött elő, amikor a halott robot képernyőnél még egy power-gombot is nyomsz. Ezt nem tudtam. Ezek után már oké volt egy factory resettel...
Köszönöm mindenkinek. -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek milyen lehetőségeim vannak nem az Xposed/Gravity segítségével, a status bar ikonok színeinek cseréjére? Root van.
Előre is köszi a válaszokat!
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Nem nagyon találtam aktív MIUI-topicot, ha esetleg elkerülte a figyelmemet, köszönöm az átirányítást!
Problémám MIUI naptár megnyitásánál, hogy feldobja az alábbit:
Update available tap to update - aztán, ha tap-elnék, akkor pedig nem tudja frissíteni.
Vajon mi a teendő? Előre is köszönöm a segítségeteket.(MIUI 5.6.25, Thl T6 Pro)
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
MTK-s telefon új Rom felrakása után azt közli velem a készülék, hogy sérült telefon-memória, szükség lehet a formázásra. (Tényleg az, nem az SD-re érti)
Amúgy minden működik rendesen, semmi gond, csak a felirat nem akar eltűnni. Ilyenkor mi a teendő? Azért nem engednék rá egy formázást a belső sd-re (bár az ég világon semmi nincs rajta), vagy ilyenkor tényleg csak a tárhely partíciót formázza és a többit békénhagyja...? Mert akkor ráküldeném.Előre is köszönöm a segítséget!
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Vajon hogyan lehetne a stock hívó képet lecserélni egy CM-romon? Van egy nagyon szép téma, csak egyszerűen kiakaszt a hívókép.
Előre is köszönöm a segítséget! -
helixP
nagyúr
válasz Vismajor01 #21642 üzenetére
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Redmi2-őmön CM11-van és CWM-recovery.
Backupoltam az SD-re (mert az ext. SD-t egy idő után can't mount volt).
Látom, hogy a Backupok foglalják a helyet a belső memóriában, de a szokásos clockworkmod/backup mappa üres.
Merre keressem őket, vagy mit állítsak az intézőben/TC-ben, hogy látszódjanak a file-ok?
Előre is köszönöm a segítséget! -
helixP
nagyúr
Tudom, hogy nagyon off, de az általam ismert legnagyobb koponyák látogatják ezt a fórumot
Tudnátok segíteni, hogy ez vajon milyen USB-szabvány lehet? Nekem nagyon gyanús, hogy ő az. Őt hívják 4P-nek?
A kábelját naná, hogy elhagytam de a headset meg tökéletesen működik, csak kábelt szeretnék venni, vagy átalakítót.Előre is köszönöm mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz aprokaroka87 #21971 üzenetére
Nekem régen, amikor JB/ICS alatt ez gond volt, így oldottam meg:
SD-kártya használatkor, több készüléknél jelentkezik a hiba, hogy a Mediaserver-rendszeralkalmazás folyamatosan, több órán keresztül vizsgálja az SD-kártyát médiafájlok után kutatva, ébren tartva ezzel a készüléket, szívva az akkumulátort, pörgetve a processzort. Ez tipikus JB-probléma, melynek megoldása lehet a következő eljárás:
Root szükséges! Telepítsük a DisableService-ingyenes alkalmazást a play-ről, indítsuk el, majd adjuk meg a root-jogot. Váltsunk át a System Apps fülre és keressük meg a media storage-alkalmazást, ezen belül vegyük ki a pipát a MediaScannerService elől. Reboot nem árthat. -
helixP
nagyúr
Ha lemez inkonzisztencia hibára hivatkozva sem írni, sem olvasni nem tudom a telefonban lévő SD-met, tudok csinálni mást a kártya formázásán kívül? Ha nem, akkor mire formázzam? Fat32? Vagy hagyjam, hogy a telefon megcsinálja magának?
Előre is köszi a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Újra kérdezném:
Ha lemez inkonzisztencia hibára hivatkozva sem írni, sem olvasni nem tudom a telefonban lévő SD-met, tudok csinálni mást a kártya formázásán kívül? Ha nem, akkor mire formázzam? Fat32? Vagy hagyjam, hogy a telefon megcsinálja magának?Előre is köszi a válaszokat.
-
helixP
nagyúr
válasz KonzolKartel #33150 üzenetére
Akármilyen txt editorral. ES File Exploreré, például.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz jackal79 #35487 üzenetére
Nem topic téma, de:
Eltérnek a vélemények. Egyesek szerint ne hagyd rajt' sokáig, miután feltöltött 100%-ra. Inkább sok kis töltés, mint hosszan, nagy töltések. Egyesek szerint 40 és 85%-között érzi jól magát az akksi. Egyesek szerint sose merítsd 0%-ra, mások szerint ez felesleges, úgyis megvédi az automatika. Akksi témában van a legtöbb egymásnak ellentmondó javaslat-tévhit szerintem.Szerintem viszont tökmindegy, úgyis meghal / kapacitást veszít 2 év múlva, arra meg úgyis elavul a telefon, vagy veszel egy 10 dolláros utángyártott akksit,vagy új telefont.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Ezen a kései órán talán van valaki errefelé Orange fox és TWRP backupok kompatibilisek egymással?
-
helixP
nagyúr
Áh, Neked örülök, barátom Tudsz segíteni egy kicsit? (akár privi is)
Olyan gondom van, hogy
1.) leáll teljes orange recovery backupom restore-ja 20%-nál, amikor system image-et rakna vissza.2.) Amikor felhúzom a szűz romot és visszaállítom csak a cache-et és a datat, akkor pedig a google fiókba nem tudok bejelentkezni. Egyszerűen akárhol nyomok a bejelentkezésre, nem történik semmi.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Folyamatos "Várakozás a letöltésre " -probléma esetén mi a megoldás Google Play-nél?
Köszönöm -
helixP
nagyúr
Ez összefügghet azzal, hogy már nem tudom Hide-olni a Root-ot a telekom app elől?
-
helixP
nagyúr
válasz tordaitibi #40976 üzenetére
AdAway (ha már custom meg root) és pluszban kikapcsolod az automata frissítést és a frissítés keresést a Play-en és a MIUI updaternél.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz tordaitibi #41800 üzenetére
Melyik magisk ez? MIUI-n próbálva van?
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Az vajon mitől lehet, hogy az MTK-s tabletem időről időre úgy leesik a WiFi hálózatról, hogy elfelejti a hálózati jelszót is? -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Érzem, hogy nem pont ebbe a topicba való, de tudom, hogy itt sok tehetséges ember szokott összegyűlniVan egy autós wireless töltőm. És van két autós szivargyújtós töltőfejem. Blitzwolf BW-SD8 és BW-SD7 .
A kérdésem az lenne, hogy ha a Wireless tartó bemenete 5V=2A/9V=2A, melyik töltőből hozom ki a legtöbbet, ha egy S21-et akarok tölteni, ahol a maximum 15W wireless.
- 1-es töltő (100w-os port kimenet) : 5V3A, 9V / 3A, 12V / 3A, 15V / 3A, 20V / 5A
- 2-es töltő USB A kimenete: 5V4A / 9V-3A / 12V - 2AElőre is köszi, és zavarjatok el másik topicba, ha van ennél job hely
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz Somatom #44197 üzenetére
Egyetértek, vicces így hívni, ha 15W a max, mondjuk egyelőre nincs device, ami többet felvenne vezeték nélkül.
Pont a Xiaomi volt a másik jelölt, az aktív hűtés zavaró lett volna, folyamatosan be van dugva a szivargyújtóba és egy review-ban azt írta valaki, hogy ha be van dugva, akkor megy az aktív hűtés, az meg hangos (nekem nem, de nem csak én használom a kocsit).
Tapikorong nem játszik, csak légkondi rácsra rakhatóság: személygépkosinak kisebb a hasznos üvegfelülete mint a kamionnak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs