Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
FET-MEN
üzenetére
Nekem egyelőre a legjobb. Smart Keyboardot használtam előtte, de ez pontosabban érzékeli, hova nyomok.
Viszont a smartkeyboardban meg hosszan nyomás után rövid nyomásokkal lehetett változtatni az ékezetet, az nagyon tetszett.
A javaslatokat szerintem nem lehet kikapcsolni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FET-MEN
üzenetére
Naigen, csak ha kell, akkor havi 5 nem sok mindenre elég...
Paper camera sztem egy rohadt jó alkalmazás, csak nem tudom megvenni a Samu minire..

Soundhound-ot megvettem Én is.
Meg a Swift-et. Majd kipróbálom.(#1480) nggabi: Ott a webkártya pl.. Oké név,cím, telószám kell oda is.. De ez már megy akkor is ha bankkártyával fizetsz.. Amúgymeg Google Wallet-ból kitörölhető a kártya adata.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
FET-MEN
üzenetére
SE-semmi, egyszerűen nem tetszik. ma volt fél órám nyomogattam t-nél párat szerencsére ismertem a szervizest 10 éve még együtt melóztunk nokia szervizben vele (azóta nokiám sem volt), beszélgettünk. közbe kipróbálgattam amit lehetett, nem tetszik és kész, szép , okos, ügyes, android, de ez vélemény, pénzt nem adnék értük. (jelzem ő is ezt mondja) :

-
Heimdallr75
őstag
válasz
FET-MEN
üzenetére
félreértettél
tök mindegy nekem, ngabinak írtam tanácsot 
nálam most defy van, de úgy érzem karácsonyra meglepem magam valami kétmagos izével (tippem szerint az is motorola lesz)

a fejemben nem fordul meg sem LG, sem SE telót venni az életemben
napi 4-5 órát beszélek, pont leszarom hogy a romban milyen extrák vannak
cyan jó, bár ha időm van a saját dolgaimmal újraforgatom 
-
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
válasz
FET-MEN
üzenetére
anyámnak akkora van a telenor one touch-ban,de nekem nagyon nem jön be...túl nagy..
más:
mini pro topikbol másolok!Sony Ericsson ICS update: 2012. márciusban
A Sony ma már konkrét időpontot jelentett be a 2011-es modellek Android 4 frissítésére. Minden 2011-es modell (arc, arc S, PLAY, neo, acro, mini, mini pro, ray, neo, neo V, pro és active) tulajdonosa egységesen márciusban ízlelheti meg az Ice Cream Sandwich ízét - jelentette be ma délután Maurizio De Palma, a Sony Ericsson olaszországi marketing igazgatója. A cég márciusban mutatja be az új modelljeit, ezek már eleve ezzel az operációs rendszerrel jelennek meg.
Forrás: TNW MobileForrás: http://seria.hu/
-
BRIKLY
veterán
válasz
FET-MEN
üzenetére
Ha csak abból indulok ki, hogy az X8-am semmilyen ROM-al nem ketyegett el 16 napot,mert magától újraindult,ezzel szemben a mini be sem lassult,hát na...

A kamera nagyon jó! gyönyörű képet csinál,és rengeteg funkció van benne. 2 nap volt,mire kitapasztaltam mikor, milyen fényviszony mellett hogy állítsam.
A kijelző tényleg keményebb,és elvileg karcálló is persze ezt azért nem tesztelem...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BRIKLY
veterán
válasz
FET-MEN
üzenetére
Nem nyitok vitát. főleg nem veled, aki az összes főzött ROM-al megszívta,mert belassult,hibázott,stb. nekem elegem lett a főzött ROM pakolgatásból,meg a sok szívásból,ezért vettem a minit,és jó döntés volt.
Ha pár napig használnál egy minit, és utána nyomkodnád az X8-at, neked is más lenne a véleményed. -
nggabi
félisten
válasz
FET-MEN
üzenetére
én ráérek... egy másik "tag" vágja ezt a wifi témát de nem jön át ide... én annyit tudok h máshogy értelmezik a szöveget és emiatt nem marad online a teló wifin. de ez gyártótól függ, pl a samsungokban bekapcsolva marad a wifi ha úgy állítod. van vmi app is talán ami nem engedi kikapcsolni, cserébe viszont nem tud aludni a teló...
a galaxy w meg szép így képen
vaku tetszik, proci nem tudom... látni kéne, nyomkodni... -
joestone
addikt
válasz
FET-MEN
üzenetére
Persze. A nagy kijelző miatt akkora a nexus , mint egy pingpong ütő.
A pléd újabban többet van szervízben , mint nálam .
A gyári sw izgat a legkevésbé . Műszakilag szerintem nem rossz az lg és hozzá jó ár párosul.@hackeeeee: A 3d kétmagos , a black egy sima 1 magos . A black estében a kijelző csábító és az ára . A 3d esetében a két mag és a 3d megjelenítés .
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wipe dalviktól megint jó lesz pár hétig...

A zeneileg fellegekbe magasztalt SGS-t a sárba tiporja, megveri, és a végén még le is köpi