Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz
Ádibádi
üzenetére
A root linkre fentebb less rá, a Google playre pedig keresd meg a kolléga megoldását a logouton, az olcsó tegra3as ZTE írásban olvashatsz róla...
-
válasz
Ádibádi
üzenetére
Telefonról írva nemigen volt kapacitásom mindent kifejteni, de eléggé biztos vagyok benne, hogy ez a weboldalon feltüntetett ár-készülék-rendelhetőség trió nem lesz még egy ideig valós. Vagy küldenek egy így kinéző készüléket, de nem ez lesz a hardvere, vagy nem ennyi lesz az ára, ha most veszed meg, vagy - ami a legvalószínűbb - idén még nem lesz ez a kezedben. Ezzel hódított a Hootablet is, hogy egy nem igazán elérhető készüléket (G3) elérhetőnek tüntetett fel, amivel sok rendelést ért el, csak nem jött telefon.
Ebből a négymagos készülékből még egyenlőre csak pár darab lehet, de persze el kellett küldeni tesztre egyfelől hogy a hibák előjöjjenek, másfelől pedig jól jön a figyelem fenntartása is (de inkább az előbbi a fontos).
Majd 2013. első felében érdemes ezek után ácsingózni.ÁrPi2 @ 10203:
Valóban hasonló árban van az N1, mint a V970, de valahogy én is inkább a V970-et rendeltem meg. Részint mert amikor rendeltem még nem volt elérhető N1, részint pedig nem akartam várni, mert a ZTE megbízhatóbbnak hat számomra, még ha kicsit kevesebbnek is hat a technikai adatlap alapján.
Persze lehet, csak túl félős vagyok... -
fecg21
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Less már erre a benckmarkra rá: (720Ps kijelző)