- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz
Ádibádi #15819 üzenetére
A root linkre fentebb less rá, a Google playre pedig keresd meg a kolléga megoldását a logouton, az olcsó tegra3as ZTE írásban olvashatsz róla...
-
válasz
Ádibádi #10103 üzenetére
Telefonról írva nemigen volt kapacitásom mindent kifejteni, de eléggé biztos vagyok benne, hogy ez a weboldalon feltüntetett ár-készülék-rendelhetőség trió nem lesz még egy ideig valós. Vagy küldenek egy így kinéző készüléket, de nem ez lesz a hardvere, vagy nem ennyi lesz az ára, ha most veszed meg, vagy - ami a legvalószínűbb - idén még nem lesz ez a kezedben. Ezzel hódított a Hootablet is, hogy egy nem igazán elérhető készüléket (G3) elérhetőnek tüntetett fel, amivel sok rendelést ért el, csak nem jött telefon.
Ebből a négymagos készülékből még egyenlőre csak pár darab lehet, de persze el kellett küldeni tesztre egyfelől hogy a hibák előjöjjenek, másfelől pedig jól jön a figyelem fenntartása is (de inkább az előbbi a fontos).
Majd 2013. első felében érdemes ezek után ácsingózni.ÁrPi2 @ 10203:
Valóban hasonló árban van az N1, mint a V970, de valahogy én is inkább a V970-et rendeltem meg. Részint mert amikor rendeltem még nem volt elérhető N1, részint pedig nem akartam várni, mert a ZTE megbízhatóbbnak hat számomra, még ha kicsit kevesebbnek is hat a technikai adatlap alapján.
Persze lehet, csak túl félős vagyok... -
fecg21
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest