Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fateless
üzenetére
(#139340) fateless: Köszönöm szépen! Sokkal! nem feltélen kevésbé stresszes, de sokkal szerethetőbb!
. Tényleg hihetetlen mennyi pluszt ad az amber életéhez. 
(#139341) cappa72 :

(#139342) nyisziati : Őszinte leszek, az utolsó 2-3 telómhoz hozzá sem piszkáltam. Használtam őket úgy, ahogy voltak. Nem nagyon kellett "jobbá, különlegesebbé" tenni őket. Na meg kedvem sincs már az xda t bújni, meg a ruszki spanyol fórumokat.
Viszont most most egy Redmi Note 8t vettem, amin a Global stabil 11 egy átokverés. Elküldtem szervízbe, le frissítették ugyanarra a verzióra és visszaküldték 3 hét alatt.
Nem teljes 30 percet használtam hibamentesen a telót, a hibák természetesen jelen vannak. Ép most vittem megint vissza a Telekomba, hogy nem lett egy sikertörténet a 3 hetes szervíz, Azt mondja megint el tudja küldeni a szervízbe. Aztán mosolygva el is jöttem. Úgyhogy kérhetem az engedelyt a hülye bootloader nyitáshoz!
Egyébiránt lehetünk retro root oldal is! 
(#139344) Somatom: Köszönöm barátom! Az első példány valóban lélegzet elállító lett.
Most meg jönnek, mint fényre a legyek. Egyszer rájön az ember, hogy hova kell tenni és működik is a dolog! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Tényleg hihetetlen mennyi pluszt ad az amber életéhez. 

Nem teljes 30 percet használtam hibamentesen a telót, a hibák természetesen jelen vannak. Ép most vittem megint vissza a Telekomba, hogy nem lett egy sikertörténet a 3 hetes szervíz, Azt mondja megint el tudja küldeni a szervízbe. Aztán mosolygva el is jöttem. Úgyhogy kérhetem az engedelyt a hülye bootloader nyitáshoz!