Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
Nem az 1 dolláros alkatrésszel spórolnak ilyenkor, hanem a frekvenciahasználati liszenszen.
Ha legyártasz több százezer B20 telefont, arra elég tetemes összeget kell fizetni pluszban a gyártónak "csak úgy" az egyéb költségeken felül. Lásd pl egy Xiaomi méretű cég sem mindegyik típusára veszi meg a B20 jogosítványt.Ja, és klafa már a MediaTek GPS vótmá?

-
citkar
addikt
Szerintem túlzás(ok)ba esel. Lehet, hogy valamikor egy számjegyű a különbség, de amely telefonokat én néztem pl ott kb 50 USD volt, ami nem elhanyagolható különbség, legalábbis számomra.
Véleményen szerint korrekten leírták, járjon utána, csak, hogy feleslegesen ne dobjon ki penzt, de olyat se vegyen, ami haszontalan. Szerintem a kolléga el is tudja dönteni ez alapján kell, vagy nem, ahogy értettem szüksége is lesz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jöhet b20 nap, kamera vagy GPS, (de!) duál sim-es droidos legyen.
Ami viszont a lényeg a normális hangnem és szakmai vita.