- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
bupemko #107387 üzenetére
Zopo ZP330 belakás/első tapasztalatok:
1. Ami nagyon pozitív, hogy nem mókolt webshopos ROM volt rajta, mint a Jiayu F2-n, hanem gyári, így a 2015.07.02-es gyári vezeték nélküli frissítés zokszó nélkül felment és a Play Store sem tűnt el, nem voltak utána FC hegyek.
2. Lenovo K910 Vibe Z után azért kicsit komótosabb a tempó a 4x 1GHz-es mag meg az 1GB RAM azért csodákra nem képes még a kisebb felbontás ellenére sem. Ez mindennapos használatban nem nagyon nyilvánul meg, de gondolom flash-ből sem a leggyorsabb/legújabb Samsung fejlesztés került bele, ezért pl. alkalmazások telepítése/frissítése elég rendesen meg tudja fogni szegénykét.
3. Tegnap este lőttem pár közeli vakus képet, felismertem a távirányítókat rajta, nekem ennyi elég. Most elég borús az idő kinn, majd ebédidőben kinézek és lövök még pár képet.
4. Eset Security nem talált gyanús szoftvert, mindent el tudtam távolítani gond/root nélkül, ami nem tetszett. Gyári launcher elég fapad, ha asszonynak nem elég, akkor megy majd fel rá Nova.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged