- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
birooo
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a dual simes telómban néha csak a sim2 foglalatban lévő kártyát szeretném használni, viszont amikor megpróbálom a sim1-et kikapcsolni, azt nem engedi a telefon. 2 kártyát szépen kezeli, de szükségem lenne néha, hogy csak a 2-es sim éljen. Valami olyasmit ír, hogy jelenleg ez az alapértelmezett sim kártya és amikor ok-ra nyomok nem zárja.
-
birooo
tag
150 dollár környékén melyik az a teló amelyiknek a legjobb a GPS-e és a Wifije? Az sd kártya bővithetőség is fontos lenne. A JiaYu S3-at néztem, de az kicsit drága még.
-
birooo
tag
Valaki tudna ebben segíteni?
A Coolin nem értem, hogy ha valamelyik termékhez ez van írva: Free shipping from Europe, akkor miért hozza a rendelés lezárásánál, hogy: Add Customs Insurance&Shipping Insurance to your order(Customs Insurance offers premium protection and safety for your valuable items during internationl shipping. We will refund you the tax once package has been caught by the customs or you will undertake all)
Mindezt +15 dollárét.
Lehetséges, hogy EU raktárból történő postázásnál is áfázzák? Nem egészen értem ezt a lehetőséget. -
birooo
tag
Ez nagyon jó hír! Köszönöm.
Még soha nem használtam két kártyát. -
birooo
tag
Sziasztok!
Segítsetek legyetek kedvesek.
Van nekem egy THL T11 telóm amit 1 db vodafon előfizetéses kártyával használok. Szeretnék venni egy feltöltős kártyát és azt is használni úgy, hogy amikor a feltöltős kártyát használom, akkor az előfizetéses kártyám ne legyen elérhető. Munkahelyi, így szeretném ha nem érnének el hétvégenként, de a család a feltöltősön elérhetne. Megoldható ez anélkül, hogy kivenném az előfizetéses kártyát a telóból?
Jelenleg repülőgés módra kapcsolok, de ennek a hátránya, hogy senki nem ér el. Lehet-e hogy csak egyik kártyát kapcsolom ebbe a módba a másik pedig tovább él?
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Autóhifi
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Háztartási gépek
- Autós kamerák
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest