- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltocska67
csendes tag
Sziasztok, tudom ez egy telefonos topic, de azt látom, hogy itt nagyon sokan jól képben vannak android témában. Ezért boccsássátok meg, hogy itt mondom el a problémámat.Kínából rendeltem egy Allwinner A13 Q88 tablettet. 1 napig jól működött, most pedig nem hajlandó elindulni. A kezdő képernyő elindul, de csak annyit ír ki hogy android és nem lép be. Próbáltam úgy elindítani, hogy power gomb és hangerő fel egyszerre való nyomásával, akkor bejön a kis zöld android robot és egy háromszögben egy felkiálltó jel. Innen nem tudok tovább lépni bármit nyomok.Kérlek segítsen valaki, hogy mit kell csinálni, hátha nem kellene vissza küldeni Kínába! Előre is köszi! Esetleg privátban várok választ.
-
zsoltocska67
csendes tag
Star N800-al készült kép [link]
-
zsoltocska67
csendes tag
válasz
csepelball #6546 üzenetére
Én ez vettem, a linkelt cégtől, és maximálisan meg vagyok elégedve! Vám nem volt 34k-ból kijött, Ha keszthelyenjársz meg tudom mutatni! [link]
-
zsoltocska67
csendes tag
válasz
hevizms #5400 üzenetére
Amit az előbb belinkeltem, az jobb, mert 6577, nagyobb kijelző , és olcsóbb is!One X MTK6577
-
zsoltocska67
csendes tag
Új két kártyás a magyar piacon[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest