Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
trebrona
üzenetére
én ebből indultam ki. hol tudok ennek utána nézni rendesen?
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
trebrona
üzenetére
EU gari nem kizaro ok.
Koszonom a tippeket.
Egy Redmi 4 Prime ajanlatot kaptam is privatban, ami jo kis telonak tunik szvsz.
Csak viszonylag uj es egy, az allandoan bedoglo telefonoktol elkeseredett user-nek lenne, ami miatt ockodom egy kicsit tole. Bar Xiaomi reven nem hinnem, hogy sok gond lenne vele.
Barmely egyeb tippet szivesen fogadok meg.
-
dethroner
veterán
válasz
trebrona
üzenetére
Semmi ilyet nem találok benne

(#129083) KamuMazsola Hol mutatja az az oldal, hogy tudja vagy nem tudja a mobil ezt?
(#129084) smilecat Igen, frissítettem. Azt nem tudom hogy előtte benne volt-e, csak a frissítés után kezdtem keresgetni. Most meg valamit elállítottam és nem mutatja a képernyő felső sávjában hogy mi a szolgáltató neve, nincs ott a térerőt jelző oszlopsor

-
SamiCsillag
senior tag
válasz
trebrona
üzenetére
Elvileg az általam linkelt teló tehát ugyanaz, mint amit Magyarországon is forgalmaznak, csak épp nincs benne B20, ugye?
Bocs, már én is kezdek belezavarodni.
Az a helyzet, hogy Kárpátalján élünk, minden nagyobb városban van 3G. Ehhez bőven elég ez a teló, ugye? Csak akkor szívunk, ha mégis néha átmegyünk, akkor nuku 3G is...
-
-
Ájvé
veterán
válasz
trebrona
üzenetére
Köszi, Mi3-ra nincs 8-as Stabil ROM, nem tudtam megnézni.
(#125786) Milestone2:
Igen ezt én is tudtam, csak közben kiadták az általam linkelt képet is (ROM-kat írták le benne, különbségek stb.), itt pedig elég érdekes, hogy Stabilra is ugyan úgy "more than 50 languages" van írva, összes kínai és indiai dialektussal se jön ki ennyi (azokat az országokat számolva ahol hivatalosan jelen van ügye), szóval picit félrevezető.
De a lényeg, hogy jelenleg biztos nincs és előre láthatólag nem is lesz benne magyar nyelv. -
törölt tag
válasz
trebrona
üzenetére
Sokak probalkoznak, sokaknak sikerul
It seems it doesnot works when phone is rooted. Its working for me on unrooted and when i root, dual card management is disabled and it only works for sim 1. -
KTU
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
őőő izé,
a Clean Master gyártójától,
és akár saját felhőjébe, tudom ez nem használja, bár ....
azt hiszem kihagyom
inkább a SHAREit

-
zozó72
csendes tag
válasz
trebrona
üzenetére
Bocsi, még egy pillanatra zavarnálak titeket...
Ha neadj ' Isten lecserélném a jelenlegi telómat egy olyanra, ami OTG-t is támogat,
Ti mit vennétek most, ha ez lenne az elvárás: Android, Quad Core, 1 GB RAM, lehetőleg HD megjelenítő?
Nem fontos, hogy márkás legyen (Samsung, Sony)... -
TeebyKay
őstag
válasz
trebrona
üzenetére
Erről a telefonról már találtam elég információt, és jónak tűnik, engem most konkrétan az egyéb lehetőségek érdekelnek ebben az árban. Ha akkor csak valami célirányt adsz hol tudok egy nagyobb összehasonlítást találni a most elérhető felső-középkategóriás telefonokról, vagy hogy mik az ajánlottak jelenleg, azt tényleg meg tudnám köszönni.
-
-
Upo
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
A kínai factory mode még jó is hogy kínai. Van amelyiken angol, aztán a felhasználó a cwm leírások alapján bejut a factoryba, nyom egy wipe-ot, aztán csodálkozik hogy többet nem indul a telefon. A factory mode wipe (clear eMMC) az az egész flash chipet wipe-olja, rendszerrel együtt, utána lehet tornázni hogy legyen nvram, imeik, mac addressek, kalibrációs beállítások és társai, ha egyáltalán van hozzá rom (hamisított telók rulez...), mondjuk ez a cubot-nál legalább beszerezhető.
Lényeg a lényeg, factory módot nem piszkálni!!! -
musculus
tag
válasz
trebrona
üzenetére
Köszönöm a választ!
Sajnos az e-book olvasó nem jó választás nekem
Nincs rajta GSM.
Tényleg kiemelkedően jó akkus telefont keresek, de nem a thl5000 100.000 forintos árán
@Somatom
Nagyon megkoszonnem, ha tudnál esetleg egy konkrét készüléket mondani, h tudjak hol elindulni
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vajon Redmi 3 Note global-t is fognak árulni? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)