- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
Sziasztok! Alinál kiterjesztettem a dispute-ot, mert eladóval nem tudok megegyezni a fake Lenovo A850S refundról.(Ami volt már itt porondon, Cappa segítségével tudtam csak visszaállítani amit elpiszkáltam benne). Csatoltam videot, amiben MTKDT -ban mutatom, hogy MT6592 helyett MT6582 és ki is irja prpgram hogy MT6592 fake, valamint hogy nem full HD-s mint ahogy írták, és nincs GPS stb. Fotók is vannak hogy hiányoznak a lenovo jegyek belsejéből, dobozból. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata, hogy mit fogadnak el, adjak e még több bizonyítékot? Mert a válasz e-mailjukben felhívják figyelmet, hogy legyen elegendő bionyíték az alapján döntenek, gondolom nincs kedvük vacakolni. Antutu-t írják, de az felejtős, mert azt cheatelik, csak a 4.5-ös verziót engedi feltenni és nem enged utána frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Battlefield 6
- Amazon
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- BMW topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest