- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-PLevi-
senior tag
válasz
Dominó85 #87198 üzenetére
Értem, köszönöm!
Azt hol tudom kideríteni, hogy az adott IPS panel Sharp vagy LG gyártmány (részemről a Sharp-ot preferálnám)? Csak mert ezt az infót nem szokták tartalmazni a specifikációk.
A kérdésem csupán elméleti volt, nincs konkrét típus.Mindössze arra lennék kíváncsi, hogy csak a méretükben eltérő, minden másban egyező két kijelző hogy viszonyul egymáshoz fogyasztás terén.
Más:
Jelenleg mely típusok ajánlottak MT6592, 2GB RAM, 5-5,5" 720p kijelző kategóriában? Bármi jöhet, majd szűkítek. (Nagy aksi előny, ezért is tettem fel a fentebb olvasható kérdést.)
Eddig a Redmi Note volt a kiszemelt, de sajnos mégsem tudom beszerezni újonnan <55k-ért (csoportos)... Vagy ha esetleg tudtok olyan megbízható beszerzési forrást ami megáll ~55k-nál (házig, tehát semmi sarc) azt is nagyon szívesen fogadnám.szerk.: Extra kérdés: Ezeket az echte kínai telókat mennyiért lehet később eladni (kb. hány százalék bukóval*)? Megkímélt állapotban, minden tartozékkal, 3-6 hónap használat után stb.
*Webshopos árhoz viszonyítva természetesen.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest