- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Köszi! Nekem X1S-em volt (MT6589
az jó volt... nem melegedett játék alatt se, álomjól vitt mindent), jó teló, baja nem volt, kicsit összeszerelési minőség az gally volt, de ennyiért és DUAL SIM
Eltengődök én 512MB-on, ha HD IPS-t kapok... mondjuk bevilágítós volt a panel de kit érdekel, valamennyire mind az.
Remélem nem selejtet küldenek, de nekem az olcsó HD IPS, dual sim az egyetlen igényem most, munkateló nem játékra...
(#86174) azozo 1 napot elélt a négymagos is ugyanez az akksi volt benne csak átcímkézték 1850re kb... a kamera az átlagos kínai, semmi extra nem egy Sony Exmor (de abból is vannak selejtesek, pl Newman K1S elvileg olyannal szerelt...) de arra amire kell arra pont annyira jó.
Interpolált 5Mpx amúgy... jobb ha átállítod 5Mpxre
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest