Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruffian
tag
válasz
cappa72
üzenetére
A helyi Note topikról, az unbrick szekcióból töltöttem le ezt, az előírásokat követve, egy héttel ezelőtt tökéletesen sikerült megcsinálni, mert a TWRP-t így raktam fel. Most is úgy jártam el, csak azóta már változtak dolgok a telefonon: legfrisebb 29-es MIUI, TWRP, SIM, SD-kártya bekerült.
Egyébként szépen felrak mindent, megjelenik a pipa is. USB ki, akksi be, bekapcs és szemezek a Mi logoval.A mentésről annyit, hogy a blogodon található tutorial olvasása közben a sírás kerülgetett, ez nem az én asztalom.. inkább nem próbálom meg, még nagyobb galibát okozok a végén.
TWRP backup fájlait raktam be a megadott helyekre, az adott ROM scatter fájlával. Felment, és ugyanaz fogadott mint eddig. Csak a Mi logo fogad és nem mozdul, recovery sem jött be.
Tehát ezért furcsa a dolog, mert ezelőtt ment, mint a karikacsapás, most meg hiába próbálkozok, nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő