- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #83496 üzenetére
Szia!
Én hiszékeny ember vagyok DE nem annyira mint te! Te komolyan elhiszed azt hogy egy ilyen komoly újítást
csak a THL használ? Ha igen akkor sajnállak! A nagy gyártók Ha(?) ez egy kiforrott, megbízható, megoldás lenne legalább a csúcs modelljeikbe beleraknák! Hiszen ez egy bomba marketing fogás lenne(feltéve ha igaz?). Erre nem gondoltál még? Tudom létezik "űrtechnológia" de komolyan elhiszed azt, hogy egy a világpiacon noname kis cég(THL) nem adná el azonnal a licensz jogot amiből rendes bevétele származhatna és a saját fejlesztésre fordítana? Szerintem az egész azon alapszik, hogy valahol(majd kiderül, hogy hol) belenyúltak a szoftverbe és beraktak egy csomó kaput a magok elé. Az sincs kizárva, hogy alapból nem engedélyezik az összes mag futását. Az egy dolog, hogy a teszt program mit ír ki! Az egy másik dolog, hogy egy más típusú telefonnal összehasonlítva egy és ugyanazon APK-val(nem tesztprogrammal!) melyiknek mennyi és mekkora a processzor felhasználása? A sima "lúzer" soha nem fogja észrevenni azt hogy 2mag megy pl 1600Mhz-n vagy 2mag csak 800Mhz.
Persze a telepített APK-nál lehet ez a korlát már nem biztos,hogy működhet! Így egy jó kis NFS az 5000mA() akkumulátort is simán behorpasztja..........................
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest