- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lor
tag
Pár nap Nubia Z7 mini használat után ismét.
Külsőre továbbra sincs semmi kivetni valóElső tültéssel 17h 41m használat után 18%-on volt 56% kijelző használattal 15% device idle-vel
Ekkor toltam neki wifin orba szájba, próbáltam lezúzni a fölös appokat és felrakni amit még én szeretnék.
Saját recovery menüből elérhető sajna nincs rajta cwm, egy gyári visszaállitást azért csináltam.Második töltéssel 1nap 21h használat után 36%-on az akksi 29% kijelző 25% device ...
Motion gesture témák vannak és működnek.
Böngésző és gmail repül, egyéb office fájl és 720p akció kamera videó nézés megy f@szán.Megy a göps egyenlőre csak humap-on de nekem már ez is előre lépés.
Majd tolok vmi progit hozzá (ajánlás? sygic?) és kipróbálom úgyis.Otg nagy zsirság toltam bele 64-es kártyát és csak szippantja magába az adatokat.
Ha valakinek vmi kérdése van irjon talán megértem. (remélem megtalálom a kérést is, mert mostantól megint nem olvasom fullba a topikot.)
Ha valami eszembe jut irom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest