Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland78
tag
Szia,
a kijelző állati (nyilván ha gyárilag hagyom, akkor halványabb) - de kézzel felhúzva a fényerőt, nagyon szép, éles képet ad még napsütésben is.
Ennek hátránya viszont az üzemidőben lett... egész nap babráltam, állítgattam, játszottam vele, mostanra szépen le is merült, most töltőn csücsül (igaz még 10%-on van és 1 óra 52 percet ír). (egész nap wifi, és 3G bekapcsolva,fb,messenger,gmail és exchange futott rajta, vagyis nekem teljesen korrektül kitartott - c5700-t kb. naponta 2-szer töltöttem - bent melóban folyamatosan töltőn volt, este pedig ment fel, reggel le)Fogtam,használtam már 150e-s Z2-t, meg samu s5-t is, de nekem EZ viszi a pálmát (ár/érték arányban - és mert ugye Dual SIM-es).
Nekem megvan az érzés!
Szerk: (fotósként nekem bejön a képminőség - egy telefonhoz képest)

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium ! 3 Hó Jótállás
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 94% ! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest