Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland78
tag
Szia,
a kijelző állati (nyilván ha gyárilag hagyom, akkor halványabb) - de kézzel felhúzva a fényerőt, nagyon szép, éles képet ad még napsütésben is.
Ennek hátránya viszont az üzemidőben lett... egész nap babráltam, állítgattam, játszottam vele, mostanra szépen le is merült, most töltőn csücsül (igaz még 10%-on van és 1 óra 52 percet ír). (egész nap wifi, és 3G bekapcsolva,fb,messenger,gmail és exchange futott rajta, vagyis nekem teljesen korrektül kitartott - c5700-t kb. naponta 2-szer töltöttem - bent melóban folyamatosan töltőn volt, este pedig ment fel, reggel le)Fogtam,használtam már 150e-s Z2-t, meg samu s5-t is, de nekem EZ viszi a pálmát (ár/érték arányban - és mert ugye Dual SIM-es).
Nekem megvan az érzés!Szerk: (fotósként nekem bejön a képminőség - egy telefonhoz képest)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házimozi belépő szinten
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest