- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
wwenigma #82101 üzenetére
Hát nagyon még nem használtam a készüléket, egy-két dolgot felraktam rá persze. Első okostelóm, meg androidos cuccom sem volt még.
Van amikor lemegy 490MB-ra is, ennél kevesebbet még nem láttam, tehát nem egyfolytában 512MB-ot mutat. Haverom Samuját megnéztem, neki 768MB gyráilag a RAM és ott is ezt a kapacitást írja, ami nálam az 512MB.Nem tudom megállapítani, hogy kamu vagy sem valami. Antutu-t ráraktam, az azt írja Qualcomm MSM8610 van benne a az MSM8210 helyett. Ez utóbbival volt meghírdetve. Másban nem látok eltérést.
Ez a kinai oldala, itt is 512MB-ot ír.
http://www.phicomm.com/cn/products_mobile_details.html?id=374Az antutu azt írja, hogy NFC supported. (erről nem volt leírás a webshop oldalán) Ez lehetséges ilyen olcsó készüléknél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest