- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tolvaj! #80172 üzenetére
A Firefox nagyon szimpatikus, de én elég hardcore felhasználó vagyok és ehhez még gyerekcipőben jár. Zavar, hogy az adataimmal kufárkodó (értsd célzott reklámok bevétele) cég, ekkora hatalommal bír a fő kommunikációs eszközöm felett. De ezzel együtt is, összességében, jelenleg, számomra a leghasználhatóbb, vagy a legkevésbé rossz. De ebből nem következik az, hogy mindent meg is engedek neki. Amihez közvetlenül, joga van, azt úgyis elveszi, de a többi hagy maradjon az én döntésem. Egyébként ez a szitu felvet egy sztem érdekes kérdést, amin talán érdemes elgondolkodni. A kontaktlistámon szereplő adatok az én személyes adataim, vagy azoké, akik megadták nekem? Ha az utóbbi, akkor én milyen jogosultsággal rendelkezem felettük? Akik megadták, azok is hozzájárultak az ilyen módon kezeléshez? Tartozom -e felelősséggel az ő adataikért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest