Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Ma végre átvettem a Doogee DG300-at, megakadt a vámosoknál, mert nem hitték el, hogy tényleg csak 50 dollár volt. Úgy kellett a banktól pecséttel ellátott igazolást kérni a tranzakcióról, hogy a hatóság elvámolja. Azzal próbálták bizonyítani az igazukat, hogy küldtek egy képernyőképet az Antelife oldaláról, amin már 90 dollárért adták és ez szerintük terhelő volt rám nézve. Mindegy, itt van. Hibátlanul működik, minden rendben van vele. A kijelző rettenetesen pocsék, 0 betekintési szög van, a kamera meg értékelhetetlen, kb egy webkamera jobb képet csinál. Viszont figyelembe véve, hogy vámkezeléssel együtt 15-ért egy új, kétmagos okostelefont adnak, amivel lehet böngészni, netes kommunikációt folytatni és navigálni. Nos egy szavam se lehet.
A Newman N2-est be is laktam azóta, gyári ROM-mal használhatatlan volt, de van rá megoldás, így frankó. Erős hardver, nagyon szép kijelző, jó kamera, olcsó, szóval ezzel meg maximálisan elégedett vagyok. Ha nem lenne rá normális ROM, akkor szívnám a fogam rendesen, de így frankó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest