- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
gipsztigris #75764 üzenetére
Minden tiszteletemmel együtt: opponálnék.
Nem várok egy telefon kamerájától olyan teljesítmény, mint a tükörreflexes Canonomtól vagy akár az asszony kis kézi digitálisától. Egyszerűen azt látom, hogy vannak telefonok, ahol olyan kamera modult szerelnek be, ami teljesíti az én minimál elvárásaimat: beltérben is használható közeli tárgyfotók, illetve egy-egy asztaltársaságról készült kép. Ez nekem a Nexus-szal életlen képeket jelentett, elmosott arcokat, rossz, pacás bőrtónusokat. Ha mellé teszem a többéves LG Black fotóit, a szám tátva marad - tehát technikailag megoldható lenne 2014-ben az én elvárásom teljesítése. (Amúgy egy horvátországi vitorlázást végigfotóztam az LG Black-kel, és teljesen vállalható albumok jöttek létre - ezt a Nexus-szal meg sem kísérelném.)
Egyszerűen van egy ilyen igényem, semmi több, és látom, hogy egy Samsung S3-as, stb. kamerája hozza is ezt, ezt próbálom most kínai telefonokban megkeresni, mert szeretem a kihívásokat.
Nem hiszem, hogy erről beszélgetve vagy ezt körüljárva trolll lennék vagy fanatikus...
Őszintén szólva kicsit sértő is, hogy amikor "tökéletes, mikro-lag mentes" menüről vagy egy készülék hangchipjéről beszél valaki maximalista, akkor az teljesen elfogadott, ő nem lesz troll, de ha a kameráról kezdesz el beszélgetni, az valamiért a legtöbb fórumban lezárásra kerül egy primkó "aki fotózni akar az vegyen fényképezőgépet" beszólással.
Talán erre is megoldás lesz a moduláris telefonok kora, és akkor az ember majd szégyenérzet nélkül választhat hozzá szuperebb kamera modult is, és beszélgethet róla olyanokkal, akiknek ez egyszerűen fontosabb az átlagnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest