Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
van egy kis gondom a telefonom, egy THL T200C GPS-ével. Viszonylag normálisan működött kb. 2 héttel ezelőttig (jelet gyorsan fog, útközben egyszer-kétszer letéved az útról, de pár másodperc után visszatalált), most viszont teljesen megőrült. Lock most is gyorsan megy, de útközben egész vad helyekre "elugrik" (akár több kilométerre is a valós pozíciótól) és ott látszólag véletlenszerűen elkezd ténferegni. Van hogy 5-6 percbe is eltelik, mire visszatalál a valós helyre és érdemben folytatni tudja a navigációt. Az összes kínai telefonos trükköt kipróbáltam (régebben volt egy MTK6589-es telefonom egy darabig, az még ennél is érdekesebb volt GPS ügyileg), de nem segítenek - mondjuk ahogy néztem ezek a trükkök inkább a lassú lockot próbálják begyorsítani, nem az ilyesfajta jelenségek gyógyítására vannak. Nekem ez azért gáz, mert sokat vezetek és a Waze létszükséglet, most viszont gyakorlatilag használhatatlan normális navigációra a készülék. Valakinek van ilyen jelenséggel tapasztalata illetve ötlete a gyógyításra?
P.S: Nem csak a Waze produkálja ezt a jelenséget, hanem az összes többi navi app is, és próbáltam nem eredet ROM-mal is (4PDA-n már van MIUI v4 illet az eredetileg a telefonon lévőnél kb. 2 héttel újabb gyári ROM is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest