Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUNpusi

csendes tag

Üdv!

Kicsit sírni, meg a dühömet kiadni jöttem, meg egy rövid tesztet, véleményt írni az Elephone p9-ről.
    Pandawillröl rendeltem, dhl-el, gyorsan ment. Vámot rávágták, így nagyon drágára jött ki. Gondoltam beruházok egy drága, jó telefonra. Bár ne tettem volna.
    45 napja van meg a telefon. A bluetooth halott, a wifi döglődik. Ráteszem a telefont a routerre, speedtest, és upload-nál már dobja a jelet. 5m légvonalbeli távolságra a routertől 0.5Mbps, a 20 helyett.
    A kijelzőn fehér háttérképnél egy adott szögben szürkés csíkozások/hullámok láthatóak, plusz a szélén látszódik egy benyomódás. A flip tok 45 nap használat után kb kuka, annyira nem bírja a használatot.
    A használat: reggel felkelek, utazás közbe mobilnet, egyetem, haza. Tehát nem extrém körülmény.
    Szépnek szép. Lenovo vibe koppintás, mint utólag kiderült. Az android 4.4 frissítés használhatatlan rá.

Konklúzió: Soha többet nem veszek 100$ fölötti telefont kínából. A minőség ott se jobb. Lehet gyári hibásat kaptam, de wifi+kijelző hibásat? Most próbálom érvényesíteni a garanciát, de akkor megint 2-3 hónapig nem lesz telefonom. Plusz a 8 mag halál felesleges.

p.s.: Tudna valaki információt írni privát üzenetben, hogyan érdemes telefont rendelni külföldről, úgy hogy mikor beérkezik, ne álljon meg avagy ne kelljen támogatást fizetni új stadionok építésére?

Új hozzászólás Aktív témák