Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNpusi
csendes tag
Üdv!
Kicsit sírni, meg a dühömet kiadni jöttem, meg egy rövid tesztet, véleményt írni az Elephone p9-ről.
Pandawillröl rendeltem, dhl-el, gyorsan ment. Vámot rávágták, így nagyon drágára jött ki. Gondoltam beruházok egy drága, jó telefonra. Bár ne tettem volna.
45 napja van meg a telefon. A bluetooth halott, a wifi döglődik. Ráteszem a telefont a routerre, speedtest, és upload-nál már dobja a jelet. 5m légvonalbeli távolságra a routertől 0.5Mbps, a 20 helyett.
A kijelzőn fehér háttérképnél egy adott szögben szürkés csíkozások/hullámok láthatóak, plusz a szélén látszódik egy benyomódás. A flip tok 45 nap használat után kb kuka, annyira nem bírja a használatot.
A használat: reggel felkelek, utazás közbe mobilnet, egyetem, haza. Tehát nem extrém körülmény.
Szépnek szép. Lenovo vibe koppintás, mint utólag kiderült. Az android 4.4 frissítés használhatatlan rá.Konklúzió: Soha többet nem veszek 100$ fölötti telefont kínából. A minőség ott se jobb. Lehet gyári hibásat kaptam, de wifi+kijelző hibásat? Most próbálom érvényesíteni a garanciát, de akkor megint 2-3 hónapig nem lesz telefonom. Plusz a 8 mag halál felesleges.
p.s.: Tudna valaki információt írni privát üzenetben, hogyan érdemes telefont rendelni külföldről, úgy hogy mikor beérkezik, ne álljon meg avagy ne kelljen támogatást fizetni új stadionok építésére?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest