- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali!
Barátnőmnek vettem egy Ulefone N9002 es Note 3 klón telót. Kicsit csalódott vagyok ezzel a telóval kapcsolatban mert jobbra számítottam az alapján hogy magamnak amit vettem Ulefone U692-t az teljesen jó.
Ez az N9002 kicsit lomhának tűnik. Nem vészes de valahogy nem érzem hogy egy 4 magos proci van benne. Menüben való lapozásnál is soxor meg megakad pl. Ezen kívül gynúsan melegszik még böngészés és sima 2Ds játékok hatására is. és ami a legrosszabb hogy netezés és 2ds játékokat hasznűlva is minimális fényerőn 4-5 óra alatt megadja magát az aksija.
Leginkább ez utóbbi zavar. Alig raktunk rá egy két programot és biztos nem azok zabálják az aksit mert az elejétől gyanúsan gyorsan merül. Valakinek más javaslat hogy mi lehet a baj? És hogy mi oldhatja meg a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest