Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
válasz
berigazek #6152 üzenetére
Nagyon jó az, ha a PayPal-hoz csak a web-kártya van alapesetként hozzárendelve. Mert csak arról tud lekapni pénzt, ha én teszek rá. (általában csak kis összeget).
Pl. elvész egy ajánlott levélként feladott kis küldemény, amit eBay-en adtam el. A barom olasz címzett (aki nem kért értékbiztosított feladást) letiltatja, PayPal elrendeli a Refund-ot, leszívja, és a PayPal account-om mínuszba megy át, felszólít, hogy tegyek rá pénzt. Ha akarok, teszek.
(sajnos a posta 4 hónap alatt zárta le a keresést, Olaszországban lopták el, és adtak nyavalyás kb. 10 eFt-ot. Én ennél jóval többet fizettem vissza régen.)
A bankátutalásról: ismerős német eBay-en vett volna EOS gépet, ezer Euro felett, bankátutalást csinált, az eladó eltűnt. Vége a történetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Drón topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest