- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apacska23
csendes tag
válasz
konigjanos #60937 üzenetére
tehát hogy tisztán lásuk a gondokat a következök történtek megvetem a telefont tökéletesen müködöt rajta minden ....az egy gondom volt a telefonnal az hogy a belsö tárolo két felé volt szedve gyárilag és ez volt az egyetlen egy szépséghibája a telefonnak ....én meg a neten találtam leirást a belsö tárhely egy patriciozásának lehetöségéröl....csak nem figyeltem hogy nem a gyári e3 recoverivel kéne csinálni hanem cwm el ...végülis sikerült a patriciozás csak onnantol kezdve a 2 simel elöjöt ez a gond meg a memoria kártyát se látta .....elvitem tehát a telefont egy haverhoz aki ért hozá hogy csinálja meg.... ujra is kellet raknia a telefon szoftverét meg is csinálta feltete a cwm recoverit is meg a gyári 4.1.2 es romot is és szinte minden megjavult csak a sim probléma nem ....mondot olyant is hogy a 30 as kártyát kéne kicserélni u simre mert elég régi már és azé nem müködik ...de nemtudom elhinni hogy ez a gond mert elöte tökéletesen müködöt és a 20 as kártyával van gond illetve a 2 es sim el mert a 30 as kártyával nincs térerö ...a 20 as van benne akor van térerö is meg a mobilnet is megy rendesen csak ép telefonálni nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest