- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dpit9
csendes tag
üdv!
kaptam az infot hogy itt sok hozzáértő emberke van ,itt próbáljak segítséget kérni..
nem vagyok nagyon otthon a témában sajnos ezért lenne szükségem egy kis segítségre!
Kinéztem egy telefont a pandawill en ami nagyon tetszik ,szeretném megrendelni de félek kicsit tőle...
Ok amiért tartok tőle ,hogy fogalmam sincs mennyi megbízatók ezek a mobilok,tényleg azt tudják e amit leírnak róluk (már amennyit értek belőle) és persze a szállítás,hogy ideér e,vámolnak e stb...(B)I NEW V3 SMARTPOHNE(/B) ---> erről a készülékről van szó
Ha bárki hasznos tanácsokkal tudna ellátni azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest