Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
üdv
Tegnap megjött a vowney v5-öm a mixeshop-tól. Így egy nap távlatából meglehetősen pozitívak a benyomásaim. Olyan telefont szerettem volna amit nem kell buherálni(romokkal kísérletezgetni stb..), hogy működjön.. egyenlőre minden jel arra mutat, hogy megkaptam

Két kritikus tulajdonság volt amiről azt gondoltam nem lesz az igazi, nevesen a kamera és a gps.
Nem várt módon teljesen jó képeket készít (bár valamiért csak 6mpx-es a legnagyobb felbontás), jobbakat mint az általam eddig látott kínai mobilok alkotásai. Videózás terén talán még jobb a helyzet, meglepően jók a felvételek.
GPS-t még élesben nem használtam navigálásra csak bekapcsoltam. Elsőre 10 másodpercen belül talált 8 műholdat ami mindenképp biztató. Wifi is jól működik és elég "erős" is.
Akksi jónak tűnik, a vaku, rezgőmotor, hangszóró trió az ami talán kicsit gyengébb a megszokottnál (bár lehet csak túl jóhoz vagyok szokva
), de nem zavaró mértékben.
Vidéki nagyvárosban lakom és vodafone-os vagyok, tartottam 900mhz-s frekvencia támogatásának hiányától, de folyamatosan "H" vagy "H+" feliratot látom szóval ilyen téren sincs probléma.
Amiről nem ejtettem szót az működik úgy, ahogyan kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de nem zavaró mértékben.