- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
DJGABI #40179 üzenetére
Annó amikor megláttam és megnyomkodtam a Haipai i9377-et, rögtön megtetszett! Ott helyileg lepengettem a lóvét és boldog voltam... Aztán pár napi használat után már nem voltam annyira elájulva: pl. rádöbbentem, hogy nagy nekem a 4,7"... No nem vészesen, de pont az a pár mm volt benne, ami megnehezítette a használatot. Ezért is döntöttem el, hogy az új modell maximum 4,5" lehet! (Amoi N828) Érdekes módon, ez már pont jó. Nem szenvedek vele, egy kézzel is gyönyörűen tudom nyomkodni. (Két kézre már ott a 7"-os tablet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest