Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
laca112
üzenetére
Helló,
Az se biztos, hogy rögtön fel is adják! Nyaggatni kell őket állandóan.
Én úgy kaptam minideal-től a telót, hogy az egyik akku rossz volt, és hosszas huzavona után ígérték csak meg, hogy küldenek egy másikat. Aznap jött tőlük egy email, hogy sorry, de nincs raktáron, majd 2 nap múlva. Ezután eltelt több mint 1 hét mikor rákérdeztem az oldalukról írt üzenetben, hogy akkor mi van, feladták akkor? Mert semmi infót nem kaptam azóta tőlük. Meg még más problémákat is bele írtam az üzenetbe (gyengébb gps, piros kamera fotók). Erre 3 nap alatt se válaszoltak. Utána Skype-on húztam ki kínkeservesen Tony-ból, hogy most adták fel a legutóbbi vasárnap... Hálistennek ezután 1,5 hét alatt ide is ért HK postával. Többi problémára azóta se kaptam választ tőlük, hiába kérdeztem skype-on is és honlapról küldött üzenetben is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Riasztó topik
- LEGO klub
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Akciókamerák
- Nintendo Switch 2
- Star Wars Outlaws teszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi