Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barobag
csendes tag
válasz
Novicsok
üzenetére
Szia Novicsok!
Ha megkérlek feldobog hogy honnan töltötted a recoveryben is frissíthető szerjózsi fájlt (Cepexa 20120803 update ) amit írtál. Próbáltam rákeresni, de mindenfélét találtam csak ezt nem.
Ez ugye azt jelenti, hogy ezt a ZIP fájlt az sd karira töltöm és recovery módban elindítom.
Bocs ha hülyeségeket, vagy számodra egyértelmű dolgokat kérdezek, de most egy komplett frissítésbe nem kezdenék bele, de egy recovery futtatás talán nem haladja meg az én gyenge képességeimet sem!
Várom a választ, ja és jó utat ha dél-kínába mész! de azért az ...va messze van vazze!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- RC modell földön, vízen, levegőben
- VR topik
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi