- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groovebaby
tag
válasz
hungobungo #32712 üzenetére
Én az xperia arc-omat is azért cseréltem le 4 magosra, mert iszonyú lassú volt, nyúztam ugye egész nap, akadt, vártam, pöcsölt, leállt...pedig rom-támogatás volt hozzá. utoljára 4.1-es superjellybean-nel ment egész tűrhetően, a gyári frissített rommal olyan volt, hogy egy rosszabb napokat megélt blade is agyonverte volna...
Én használom, böngészés, facebook, egyéb üzenetküldők (viber, skype, gtalk) akkor ha kondiban vagyok akkor kardio közben zenét hallgatok vagy filmet nézek, fényképezek és kamerázok is vele jócskán. És ez ilyen alap használat, és az arc is nehezen szolgálta már ezt is gördülésmentesen.
(pl. hoki vb-n akartam kamerázni, amire betöltött a kamera/video már lement az a fél perc, amit megörökítettem volna...)Szerk.: és szerintem egy Sony xperia arc nem egészen egy galaxy Y
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest