Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tyuli76

tag

Szaisztok:)
    Beszámolo a ZTE V955-röl
    Félig magyaritva jött az Aliröl,ami nem zavar:)
    Gps nem kellett belönni,rögtön látott és csatlakozott 10db. is.Bécsböl haza navigált és többször is megálltunk,de 5h. volt bekapcsolva és igy ment le az aksi 85%-17%.A rut tracking(ha igy irják) néha azt mutatja,h letértem az utrol,igy szerintem téved 4-5m,ami a gps test is mutatott.A jelet nem vesztette el,és Bécsben is csatlakozott elég gyorsan,amit a C7em nem tudott,neki kellett pár perc.
    Az aksija,ha d.u vagyok(akkor több idöm van netezni:))akkor kibir kb 40h.itt van kb 3-4h. netezés,sok telefonálás,ha d.e,akkor,ma állitottam be a rekordot:) 3nap,16h.Érdekes,h sokáig nem merül,akkor ugrik 1 nagyott,majd resett(ami ennél a telefonnál a kikapcsologombal van megoldva,mert nem lehet kivenni az aksiját,legalábis ott van valami matrica,és a garancia miatt nem akartam eltávolitani)és az ujra inditás után vissza ugrik 20-30% az aksi jelzés,majd ujra lassan merül.Ilyenkor is van 1-2 h beszélgetés,kb 1h. netezés,volt 15perc gps,és 3h. wifi.
    A kijelzöje elég halvány erös napsütésben,de bent jo.A fényképek rosszabbak mint a C7nél,de elfogadhato.A video az katasztrofa,lehet,h kéne még valamit állitanom,nem nagyon értek hozzá,mindig az automatára állitom.
    Egy ideig árultam is a telefont,de amikor össze hasonlitottam a V970el,amit a haveromnak rendeltem,akkor meggondoltam magam.
    Nekem a gps volt a lényeg,meg az aksi és 3. helyen a fényképezö,az elsö 2vel elégedett vagyok,a 3. elfogadhato.
    Rosszat csak talán azt irhatom rola,h a böngészöje elég lassu,kell várni 1-2 sec.h megnyisson 1 oldalt.
    Ha valakit valami érdekel,bátran kérdezzen,de nem vagyok szaki:),lehet,h vissza kérdezek,h mire is gondol :))

Új hozzászólás Aktív témák