- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyuli76
tag
Szaisztok
Beszámolo a ZTE V955-röl
Félig magyaritva jött az Aliröl,ami nem zavar
Gps nem kellett belönni,rögtön látott és csatlakozott 10db. is.Bécsböl haza navigált és többször is megálltunk,de 5h. volt bekapcsolva és igy ment le az aksi 85%-17%.A rut tracking(ha igy irják) néha azt mutatja,h letértem az utrol,igy szerintem téved 4-5m,ami a gps test is mutatott.A jelet nem vesztette el,és Bécsben is csatlakozott elég gyorsan,amit a C7em nem tudott,neki kellett pár perc.
Az aksija,ha d.u vagyok(akkor több idöm van netezniakkor kibir kb 40h.itt van kb 3-4h. netezés,sok telefonálás,ha d.e,akkor,ma állitottam be a rekordot
3nap,16h.Érdekes,h sokáig nem merül,akkor ugrik 1 nagyott,majd resett(ami ennél a telefonnál a kikapcsologombal van megoldva,mert nem lehet kivenni az aksiját,legalábis ott van valami matrica,és a garancia miatt nem akartam eltávolitani)és az ujra inditás után vissza ugrik 20-30% az aksi jelzés,majd ujra lassan merül.Ilyenkor is van 1-2 h beszélgetés,kb 1h. netezés,volt 15perc gps,és 3h. wifi.
A kijelzöje elég halvány erös napsütésben,de bent jo.A fényképek rosszabbak mint a C7nél,de elfogadhato.A video az katasztrofa,lehet,h kéne még valamit állitanom,nem nagyon értek hozzá,mindig az automatára állitom.
Egy ideig árultam is a telefont,de amikor össze hasonlitottam a V970el,amit a haveromnak rendeltem,akkor meggondoltam magam.
Nekem a gps volt a lényeg,meg az aksi és 3. helyen a fényképezö,az elsö 2vel elégedett vagyok,a 3. elfogadhato.
Rosszat csak talán azt irhatom rola,h a böngészöje elég lassu,kell várni 1-2 sec.h megnyisson 1 oldalt.
Ha valakit valami érdekel,bátran kérdezzen,de nem vagyok szaki,lehet,h vissza kérdezek,h mire is gondol
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest