Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Már egy ideje nem jártam errefelé, ezért érdeklődni szeretnék, hogy melyik készülék a best buy most a 4 magos kategóriában 4,5 - 4,7" képernyőméretben?
Lenovo A820-at egyelőre kizártam a LED hiánya miatt. Fontos, hogy 1 GB RAM-ja legyen, jó kijelzővel rendelkezzen. A custom ROM támogatottság és magyarítás lehetősége sem hátrány
. Jelenleg egy AMOI N821-et használok, ezzel 2-3 napot kihúzok egy feltöltéssel. Hasonló elvárásom lenne az üzemidővel kapcsolatban is.Szerk.: 150 - 200 USD közötti összegben gondolkodom, de minél olcsóbb annál jobb

Előre is köszönöm a segítséget.

(#32538) CoolBoy323: szerkesztettem, köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Jelenleg egy AMOI N821-et használok, ezzel 2-3 napot kihúzok egy feltöltéssel. Hasonló elvárásom lenne az üzemidővel kapcsolatban is.