Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
Akkumulátor teszt: Annyira rá van pörögve mindenki erre az akksi témára, hogy elkezdtem keresgélni valami terheléses tesztet az akksikhoz. Sajnos kb nulla aminek értelme is van és megbízhatónak tűnik, úgyhogy az egyéb téren jól bevált AnTuTu Benchmark párját az AnTuTu Tester-t találtam megfelelőnek, hogy össze tudjuk vetni az egyes telók akksijának teljesítményét.
Ezt elindítva a bal alsó ikon a Battery Test itt a Begin Testingre elkezdi dolgoztatni a telót, terhelgetii a procit is hol folyamatosan hol időszakosan kisebb nagyobb teljesítményen.
Tesztelés menete: Én eleve felvettem maxra a kijelző fényerejét de azt hiszem a program indításkor magától felveszi és nem engedi lekapcsolni a kijelzőt. Az akku legyen 100%-on mikor elindítod és számíts rá, hogy a teszt kb 3-4 óra, és a végére 10-20% körülre meríti le. WiFi meg telefon meg ilyenek mehetnek közben szóval nem leszel elérhetetlen, de mondjuk el lehet indítani éjszakára is. Én egy jó darabig fent voltam mellette de aztán itt hagytam és reggel néztem meg mire jutott, ez lett az eredmény
ThL W8 2000 mAh 100% --> 19% 3,5 óra 636 pont
Akinek van ettől jobb tesztprogramja akkuhoz az szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest