- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turkburk
tag
válasz
hungobungo #2120 üzenetére
Jelentem Zopo ZP500 megjött, valóban 2 hétre. Egészen pontosan így nézett ki a menetrend:
07-24 Fizetve
07-28 Track number
07-29 Feladva
07-30 HK
07-30 Singapúr
08-05 Bp
08-08 MegérkezettElső benyomások nagyon pozitívak. A ROM tele kínai szutyokkal. Root-olni egyszerűen lehetett, de a ROM csere nem volt egyszerű, de legalább elég rosszul dokumentált. Orosz oldalakon van erről infó, (google fordítóval nem a legbarátságosabb.) Most 0729-es rom-ot tettem. Ez valami tajvani és alig jobb a gyárinál. Kevesebb haszontalan app és van néhány tool (ROM Mng, Superuser, stb.) Azt hiszem kell még egy kis idő mire lesz kiforrott rom, esetleg magyarul..
Kijelző szép, de az érintések nem teljesen pontosak. Sebesség szuper, a lanucher azért nem teljesen folyékonyan gördül, de nem vészes.
3G-hez egy digi move-os kártyát raktam be. APN-t hiába állítgattam, nem akart kapcsolódni eddig. Wifi nagyon érzékeny és gyors. (4 droidos kütyümből talán a legjobb)
Ennyi az első benyomásokról, majd még írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest