- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Első Élmények az Amoi N828-ről.
Külsőleg:
Hihetetlen, hogy ennyiért ilyen telefont adnak... a Magyarországon, hasonló árban kapható készülékek összeszerelése a kanyarban nincs ehhez képest (Alcatel, Samsung Mini-k...) Nem ropog, nem recseg, igazi masszív benyomást kelt, minden a helyén van, szóval tökéletes...
Az ajándék szilikon hátlap, meg fólia csak kedves kis ráadás...
Belsőleg:
A Minideal-től vettem a készüléket, rendesek voltak, már eleve rajta volt a magyar nyelv, ROOT-olva volt, illetve ráadásként le volt irtva róla minden Kínai szemét! Pár "extra" progit is kaptam, (Root Explorer) illetve a gyári recovery is cserélve lett valami csoda kínaira...
Sajnos van negatívum is, bár ez nem a telefon hibája (sztm): A Telenoros "csak-net" SIM nem akaródzott benne működni... Hol felugrott a 3G jele, hol eltűnt, de adat egy bit sem folyt... A T-Mobile-os SIM-emmel, ( az rendes telefonos és van van adatcsomag beállítva) simán működik... A másik kártya a céges Vodás, azzal nincs gond.
A rendszer természetesen fut mint a szél, gyárilag a 360 Launcher van telepítve, azt én cseréltem Apex-re (sajnos a Stock 4.2-es nincs fönn) A google search fagyott folyamatosan, viszont amint beélesítettem a Google Play-t, egyből lefrissítette magát, azóta nem fagy, nincs vele gond
A build.prop-ban átírtam a def. nyelvet meg a helyzetemet, azóta a google sem kínai oldalakon keres alapértelmezetten...
Szóval most van kb alapon a készülék, jönnek rá az appok...
Tervezek írni kb 1 hét múlva egy nagy tesztet is, addig még ismerkedünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest