- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo33
csendes tag
Sziasztok! Csütörtökön jött meg a g2h. Mivel nekem ez az első okostelefonom, így nagyon nem tudok mit összehasonlítani, de hát na műxik rendesen és még faszán is néz ki, kell ennél több?
(na jó nagyon takony narancssárga lett a tokja, az egy kicsit rontja az összképet, de ingyen volt hozzá szóval nem panaszkodom) Szóval én tökre elégedett vagyok vele, bátran ajánlom a jiayu-t meg a minideal-t is.
Lenne egy-két kérdésem.1. Amikor áll egy-két órát a telefon és megnyitom a menüt, akkor olyan mintha kicsit megakadna az android rendszer (1 másodperc se szokott lenni, de azért csak észre veszi az ember, utána megy minden rendesen). Engem nem zavar, de ez most előjele vminek és később rosszabb lesz vagy csak ennyi marad az egész? 2. Ugye van alul egy "fizikai" gomb benne, ami mintha kicsit "kotyogna" benne. Ez megszokott h nem tök mereven van benne a gomb vagy innentől erősen vigyáznom kell arra a gombra? 3. A készüléken van egy fólia, (ami a leírásban nem volt írva, hogy lesz) Na az lehetséges h ez egy rendes ilyen "karcálló" fólia (nem tudom mi a rendes neve) vagy szokott olyan lenni h csak úgy rá raknak egy fóliát, hogy még biztosabb legyen a szállításnál a védelem? (egy-két helyen egy kicsit, de a jobb felső sarkánál eléggé fel van púposodva, nem tudom ez számít-e)
Bocs a hosszúságért kellemes olvasást!Üdv: Zozo33
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest