Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Nem kell. Ha nincs benne kártya ki kéne írnia, hogy a sim slot üres, ha pedig van benne SIM akkor azt magától érzékelnie kell.
Amúgy nem tudom, ma megcsináltam egy kolléga G2-jét magyarra. Nem tudom mi ez a nagy hype a telefon körül, nem mondom, hogy rossz cucc de maximum átlagosnak mondanám. Elég silány műanyagnak érezni az egész telefont, meg úgy összességében se nem szép, se nem könnyű, se nem minőségi érzetű. Sajnos
G3 sokkal de sokkal minőségibb érzést keltett, mikor kézbe vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Hardcore café
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest