Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
fotosjani #18409 üzenetére
Én így csináltam:
A jbart álatl kiköpött mappákat módosítottam (app2, framework2, build.prop2), majd így bemásoltam a system mappába Total Commanderrel. Ezután a mappába lévő file-okat csoportosan kijelöltem, és beállítottam a jogosultságokat (++- +-- +--). Ezután kiléptem a CWM-be, és a beépített fájlkezelővel az eredeti app mappát átneveztem app3-ra, az app2-t pedig appra, majd ugyanez a többivel is.
Alternatív megoldásként rootolt telefonon jól használható az Android Commander, amivel az egészet meg lehet csinálni egyszerűbben, de csak akkor működik, ha van működő adb és a telefonon root-shell (könnyen ellenőrizhető: ha az MTK Droid tools elindításakor a telefont felismeri, és a jobb alsó részen lévő sáv zöld). Ilynekor a telefont factory módban kell indítani, és egyben lehet cseréni a mappákat, majd jogosultságot beállítani, közvetlenül a gépről.
X.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest