Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Novicsok
üzenetére
Úgy értettem, hogy hazai tapasztalat.

De mivel még nagy friss a cucc, így inkább csak költői kérdés volt.
Nagyon megtetszett ez a ZP300. Igazából csak az a kérdés maradt, hogy a 6577-es SoC mennyivel lesz drágább és főként mikor érkezik hasonló telefonban.
A Nexus S-emtől úgy tűnik jóval erősebb már a 6575 is, de kicsit tartok tőle, hogy a HD felbontáshoz nem lesz minden esetben elég.Hát ez bizony sokat utazott. 05.27-én rendeltem, 28-án feladták és 06.20-án lépett be az országba. A kézbesítés 22-én volt, ahogy írtam is.
Igaz kicsit kerekítettem, de akkor is közel 4 hét volt. Bár a leírás alapján 2-4 hét az átlagos szállítási idő. Nem tudom, ti hogy kapjátok meg annyi idő alatt.
Ahogy írtam, bizonyos követelményeknek meg kellett felelnie és nem volt olyan 6575-ös ami jó lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest