- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Novicsok #1484 üzenetére
Úgy értettem, hogy hazai tapasztalat.
De mivel még nagy friss a cucc, így inkább csak költői kérdés volt.Nagyon megtetszett ez a ZP300. Igazából csak az a kérdés maradt, hogy a 6577-es SoC mennyivel lesz drágább és főként mikor érkezik hasonló telefonban.
A Nexus S-emtől úgy tűnik jóval erősebb már a 6575 is, de kicsit tartok tőle, hogy a HD felbontáshoz nem lesz minden esetben elég.Hát ez bizony sokat utazott. 05.27-én rendeltem, 28-án feladták és 06.20-án lépett be az országba. A kézbesítés 22-én volt, ahogy írtam is.
Igaz kicsit kerekítettem, de akkor is közel 4 hét volt. Bár a leírás alapján 2-4 hét az átlagos szállítási idő. Nem tudom, ti hogy kapjátok meg annyi idő alatt.#1485
Ahogy írtam, bizonyos követelményeknek meg kellett felelnie és nem volt olyan 6575-ös ami jó lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS routerek
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest