Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Szia! Ez volt az alapja a vitának. Nem a telefon hanem a méret! Egyre nagyobb lesz de ez még mindig csak egy játékszer mérete, de már
hordhatatlan! Mint ahogy a nők is mindig azt szajkózzák "nem a méret a lényeg" csak jó nagy legyen! Erre írtam azt, hogy hiába gyors és "mindenre"
jó a mobil de kicsi játékszer egy filmhez vagy egy jó játékhoz. A többit most hagyjuk. Ami engem nagyon zavar még ebben az, hogy takarom az ujjammal azt amit éppen szeretnék látni amikor írok valamit. Ez kb olyan mintha neked mindig ott lenne menet közben a motor a szélvédő előtt és azon keresztül kukucskálva kellene vezetned. Biztosan élveznéd a munkát
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
jó a mobil de kicsi játékszer egy filmhez vagy egy jó játékhoz. A többit most hagyjuk. Ami engem nagyon zavar még ebben az, hogy takarom az ujjammal azt amit éppen szeretnék látni amikor írok valamit. Ez kb olyan mintha neked mindig ott lenne menet közben a motor a szélvédő előtt és azon keresztül kukucskálva kellene vezetned. Biztosan élveznéd a munkát