- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
svgyula #139969 üzenetére
Kamionban egy 11,6" -os tabletet használok. Régebben hurcoltam egy 16" -os tévét, de rájöttem, hogy fölösleges. A tablet nekem elég filmet nézni. Van benne 4G, GPS, így melóhoz is tudom használni. Van külön töltőportja, nem merül, ha perifériát dugok rá OTG -n. Itthon meg PC -ként üzemel, HDMI -n (bár, a DeX révén ezt a telóm is tudja). Szóval, minek hurcoljak laptopot, meg tartsak PC -t, amikor ez a két mobileszköz (megtámogatva egy NAS -sal) nekem mindenre elég.
Ezt az ujjtakarást nem is értem. Sztem rosszul tartod azt a telót. Alapértelmezetten fekvőben használom. Két tenyerem közé fogom és két hüvelykujjal pötyögök. -
viktorhu
veterán
válasz
svgyula #139969 üzenetére
Viszont lehet, hogy van, ahova ő is inkább személyautóval megy, mint kamionnal
Mert ugye ez alapján a picantonál nagyobb autóknak nincs értelmük, mert arra úgyis ott van a kamion. Lehet, hogy érdemesebb elfogadni, hogy sokféle felhasználás van, és ha megnézed, hogy mondjuk a metrón mire használják többen a telefont - tartalomfogyasztásra vagy telefonszámok hívására, vagy ugyanúgy a fiatalabb kollégák a munkahelyen a számítógéphez vagy a mobilhoz nyúlnak először egy üzenet érkezésekor, akkor megérted, hogy miért nem a 3210-esek mennek a piacon.
Szerk: nyilván egy célszerszámmal (irodai gép, házimozi, hangrendszer stb.) soha nem lesz egyenértékű egy zsebmindenes, bár a perifériákhoz való csatlakozás egyre inkább hétköznapi valóság a mobiloknál is), de ha összeszeded, hogy mik a tipikus felhasználásai egy mobiltelefonnak, akkor azokhoz a legritkábban használt funkció (a telefonálás) kivételével mindhez alkalmasabb a nagyobb méretű kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest