- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
gippazoid #134343 üzenetére
Huh.
Elég jól összemosod 1 kalap alá a kínai telefonokat, holott ég és föld az egyes gyártók, és azon belül az egyes típusok közt is a különbség.Nem tudom mióta követed a kínai dualsims telókat, de kb 2 évvel ezelőttig teljesen általános volt a 2sim+sd, aztán sajnos bejött a hibrid slot a divatba, de 2013 és 2016 közt csak olyan telóim voltak amibe 3 kártyát lehetett tenni.
Amennyiben az ember nem vakon vásárol, hanem utánajár mit vegyen akkor nem feltétlenül kell "18 főzött ROM kipróbálása", a mostani telefonomon is mehetne akár a gyári global gond nélkül, saját döntés hogy az elejétől lieage van rajta, és megy gond nélkül ahogy mondod "Soha egyetlen restart nem volt, se fagyás, se semmi"
A hihetetlenül jó akkuidő nem tudom mit takar, 1.5-2 nap 7-8 óra sottal amit a mostani tud berhelés nélkül, nekem az jó.
Huaweiből nekem sima P8-am volt, semmi olyan baja nem volt amit a kistesójáról írsz, (de az akkuban nem hozta az igényeimet nekem sem).
GPS-szel kapcsolatban sem tapasztalom amit írsz, de persze ezzel megint csak ott vagyunk hogy nem kell minden szemetet megvenni csak mert olcsó,
a kínai telefonok közt is van egy határ ami alatt csak gondot vesz az ember a pénzéért, de ez vásárlás előtti tájékozódással elkerülhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Gyúrósok ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Windows 10
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest