Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Rawulf #134319 üzenetére
Valóban sima 5X, korán van még...
Próbálkoznak oda-vissza, de nem egy egyszerű flash az egész, abból tégla lesz.
Az A1-en van ez a dupla partíciós háttérben frissítős móka, most nem jut eszembe a neve, az 5X-en nincs. Szerintem előbb-utóbb lesz rá megoldás, vannak biztató próbálkozások, xda-n rá lehet keresni.
Nekem meg pont fordítva lenne érdekes, B20-as készülék miui-val. Túlságosan rászoktam a xiaomi ökoszisztémára, már kimondottan hiányzik. Pedig régen pont ellenkezőleg volt, CM6-tól kezdve toltam mindig a custom romot a telóimra. Bár ha rá lehet vadászni a Mi fiók/Mi app store/Mi cloud cuccokat jól működően akkor nem is volna nagy érvágás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest