- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Hát én jártam így, Defy-t vittem volna szervizbe, kapásból kérdezte hogy moddolt-e, mondtam igen, mondta úgy biztos visszadobják. Persze nem tudtam visszaállítani, kijelző hibánál elég nehéz. Mellesleg újabb telefonoknál úgy tudom teljes log van vagyis egyszer rootoltad akkor látni fogják hiába állítod vissza.
Nem csinálnak vele semmit, hiába hardveres probléma, úgymond nem vállalják a garanciát nem rendeltetésszerű használat miatt, de nézz meg egy ÁSZF-et, abból biztos kiderül.
Xiaominál is van garancia vesztés ha rootolés következtében történik a hiba (pl módosított ROM kerül fel és sikerül téglásítani), de más esetben nincs garancia vesztés, persze elvileg mivel itthon a Wayteq forgalmazza, ők ettől eltérhetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest